صفحه نخست بيوگرافی درباره تخصص برنامه هفتگی تماس با ما
مقالات
سوزش ادرار در خانمها

سوزش ادرار در خانمها اغلب همراه با تکرر ادرار و احساس فوريت در ادرار کردن مي باشد. احساس فوريت در ادرار کردن بدين معني است که فرد احساس مي کند که مثانه وي پر شده و بايد مثانه را خالي کند ولي مثل افراد طبيعي نمي تواند آنرا به تاخير بياندازد، بلکه بايد فورا محلي را براي تخليه مثانه پيدا کند. بيشتر پزشکان سوزش ادرار را معادل عفونت ادراري تلقي کرده و بدون بررسي شروع به درمان تجربي آن مي کنند، در صورتيکه سوزش ادرار مي تواند علل خيلي زيادي داشته باشد که يکي از آنها عفونت ادراري است. سوزش ادرار در خانمهاي جوان بيشتر است. اگر درد در هنگام ادرار کردن در ابتداي آن اتفاق بيفتد، معمولا نشان دهنده وجود مشکل در مجراي ادراري است ولي اگر در انتهاي ادرار کردن اتفاق بيفتد نشان دهنده وجود مشکل در مثانه است. اگر سوزش ادرار همراه با تکرر و احساس فوريت در ادرار کردن و درد زير دل باشد، معمولا نشاندهنده التهاب مثانه است. خود التهاب مثانه ممکن است علل عفوني و غير عفوني داشته باشد. اگر سوزش ادرار همراه با احساس ناراحتي و درد در قسمت خارجي دستگاه تناسلي باشد معمولا نشاندهنده وجود التهاب در واژن و يا لبهاي فرج مي باشد. يکي از علل سوزش ادرار و عفونت مثانه، مقاربت است که در آن خانم روز و يا روزهاي بعد از مقاربت دچار سوزش ادرار مي شود و اين معمولا تکرار شونده است.

خطرناکترين علت سوزش و تکرر ادرار، وجود نوع بدخيمي از سرطان مثانه است. بنابراين از کنار سوزش و تکرر ادرار نبايد به آساني عبور کرد.

خانمها به علل ريز مستعد ابتلا به عفونت ادراري هستند:

1. مجراي ادرار کوتاه است

2. اغلب تخليه مثانه خود را به تاخير مي اندازند

3. از وسايل جلوگيري کننده از حاملگي مثل ديافراگم استفاده مي کنند

4. از ژلهاي اسپرم کش براي جلوگيري از حاملگي استفاده مي کنند که سبب تجمع ميکروبهاي روده در اطراف مجراي ادرار مي شود.

5. دسترسي ميکروبهاي روده اي بعلت مسير کوتاه به دستگاه ادراري و سيستم ادراري خانمها راحت تر است.

يکي از علائمي که ما را هدايت مي کند که علت سوزش ادرار عفونت ادراري است، وجود خون در ادرار است. در عفونت حاد مثانه 20-15 درصد خانمها مبتلا به درد در زير ناحيه ناف مي شوند. خانمهائي که يائسه شده و تحت هورمون درماني نمي باشند، مستعد التهاب واژن و عفونت ادراري هستند. اگر سوزش ادرار همراه با ترشح از واژن باشد، نشاندهنده التهاب واژن است. اگر خانمي دچار سوزش ادرار به همراه تب، بدي حال عمومي و درد عضلاني شود، نشاندهنده ابتلا احتمالي به تبخال تناسلي است که بايد منتظر شود که در روزهاي آينده تاولهاي تبخال ظاهر شوند. اگر سوزش ادرار همراه با تب و لرز و درد پهلوها باشد، نشاندهنده عفونت حاد کليه ها است و بيمار بايد در بيمارستان بستري شود. اگر خانمي دچار سوزش ادرار، تکرر ادرار و احساس فوريت در ادرار کردن شود و پس از خاتمه درمان ادرار قطره قطره خارج شود، و نيز هنگام مقاربت درد داشته باشد، نشاندهنده وجود احتمالي ديورتيکول مجرا است و نيازمند بررسي بيشتري خواهد بود. بايد حتما از خانم مبتلا به سوزش ادرار از نظر استفاده از داروها و مواد شوينده موضعي سئوال کرد. استفاده از دوش و اسپري هاي واژينال مي تواند سبب سوزش ادرار شود. گاها بعضي از خانمها ماهها و سالها است که از سوزش ادرار رنج مي برند، اين خانمها نيازمند بررس بيشتري هستند، يک از علل سوزش ادرار طولاني مدت وجود بيماري التهاب بافت بينابيني مثانه است. اينگونه خانمها با درمان مناسب به مقدار زيادي بهبود يافته و خوب مي شوند. يکي از علل مهم عفونت دستگاه تناسلي و دستگاه ادراري در خانمها، روابط زناشوئي نامتعارف مي باشد، که گاها سبب عفونتهاي خطير مي گردد. اينگونه عفونتها اگر لگن خانم را گرفتار سازد ممکن است سبب نازائي گردد. تشخيص و درمان زودرس داراي اهميت زيادي است.

تاريخ انتشار: 31 ارديبهشت 1391


پیام ها
طرح سئوال: ؟؟؟؟؟
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
طرح سئوال: ؟؟؟؟
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
طرح سئوال: ؟؟؟؟
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
طرح سئوال: ؟؟؟؟؟
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
طرح سئوال: ؟؟؟؟
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
امیر: ضمن عرض سلام حدوددوهفته پیش به دلیل کانسر رکتوسیگمویدجراحی شدم. طی سه چهارروزگذشته جهت کنترل انزال وبا خودارضایی علی رغم نعوذوحس طبیعی انزال هیچگونه آثاری ازمنی دیده نشد.ایااین عارضه پس ازدوره نقاهت برطرف خواهدشد؟ باتشکرفراوان ازرهنمودشما(سن64)
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
آرمین: سلام آقای دکتر عزیز.با عرض خسته نباشید.من دارای 21 سال سن و UPJO خفیف در کلیه سمت چپ هستم(طبق IVP).هیدرونفروز خفیف با حفظ فورنیکس ها در کلیه ی سمت چپ.آیا نیازی به pyeloplasty هست آقای دکتر؟یا اینکه بالاخره باید در طول چند سال آتی حتما عمل بشه؟با تشکر
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
فاطمه : با سلام آقاي دكتر همسرم 28 ساله است كليه سمت چپش در لگن قرار گرفته حدود هشت سال پيش همان كليه اي كه در لگنش قرار گرفته عمل شده به خاطر سنگ دار بودن ، الان همسرم عرق زيادي مي كند چند وقتي هم هست كه سمت راست پهلويش درد مي كند نمي دونم بايد چيكار كنم آيا ربطي به كليه اش دارد ؟ خيلي مچكر خدا خيرتان دهد.
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
فرشته: سلام آقای دکتر مشکلی دارم که با توجه به مراجعات زیادم به پزشکها مشکلم اصلا برطرف نشده من پریودهای بسیار نامنظمی دارم به صورتی که اگر پریود شوم خونریزی شدید و طولانی دارم تا آنجا که خونریزی اصلا تمام نمیشود حتی تا 1 ماه و طبق تجویز پزشک مجبور به خوردن قرصهای هرمونی میشوم یک بار عمل برداشت پولیپ رحم را داشتم ولی باز هم بی نتیجه چند ماهی است که اقدام به بارداری کرده ام ولی ناموفق بوده میترسم دچار نازایی شوم لطفا مرا راهنمایی کنید آیا ممکن است پرولاکتینم بالا باشد؟25 سالمه
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
ساحره: سلام خسته نباشید.رحم اجاره ای برای چه خانمایی کاربردداره؟یعنی زن وشوهربچه دارمیشن ولی رحم زن توانایی نگه داری جنین ونداره ونطفه روانتقال میدن به رحم خانم دیگه ای؟مرسی
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
سپیده: سلام اقای دکتر.من همونیم که 27سالمه وزایمان زودرس داشتم.میترسم هربارکه حامله بشم دچارزایمان زودرس بشم واخرش صاحب بچه نشم.چکارکنم؟راهی برای درمان من هست؟
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
نیلو: سلام اقای دکتر قراربود من با فردی ازدواجکنم اما بعد بهم گفت که نابارور هست ازواسپرمی اولش معنیشو نه میدونستم نه اون اما خیلی دنبالش بودم میگفت دکترا بهم امید ندادن اقای دکتر بنظرتون چکار کنم /
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
نیلو: بازم سلام اقای دکتر ماهمدیگر رادوست داریم اما اگه به خانوادم بگم نمیذارن باهم ازدواج کنیم من تمام مطالب روخوندم اما دقیق نمی دانم کدام یک مشکل ایشون هست فقط می دونم جوای ازمایشاتش ازواسپرم بوده لطفا کمکمون کنید
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
saba: باسلام واحترام ایا ازواسپرمی با fshبالا دچارناتوانی جنسی میشود؟باتشکر
پاسخ: با سلام و پوزش از تأخیر یک ماهه در پاسخ به سئوالات، لطفا بعد از این جهت طرح سئوال از طریق سایت www.safarinejad.com اقدام فرمائید. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
محمد جواد: با سلام و خسته نباشید آقای دکتر آیا در عمل واریکوسل رگهایی که واریسی شده اند را قطع میکنند ؟ آیا بیضه به این رگها نیاز ندارد ؟ تعداد رگهای بیضه چند تا هستش که اگر تعداد زیادیش قطع شود بیضه بتواند عملکرد طبیعی خود را داشته باشد ؟ با تشکر فراوان از لطف شما
پاسخ: در این عمل جراحی سیاهرگها قطع می شوند که مهم نیستند.
احسان : اقای دکتر سلام بنده در فوتبال یکبار ضربه محکمی به الت تناسلیم خورد به بیضه هام نه ولی به الت تناسلیم برخورد شید کرد شب برای اولین بار درمنیه من خون دیده شد ایا من عقیم شده ام ....؟؟؟؟ خواهشا جواب بدید دارم از ترس و نگرانی می میرم
پاسخ: این ضربه نمی تواند سبب عقیم شدن شما شود.
امین: سلام آقای دکتر یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید . در عمل جراحی اصلاح کوردی گره های بخیه زیر پوست برای همیشه باقی میماند و در حالت نعوظ بعد از عمل همیشه احساس درد و کشیدگی بخیه ها وجود دارد؟ چه عوارضی میتواند داشته باشد؟
پاسخ: در عمل جراحی کوردی برای اینکه بخیه ها باز نشوند باید از نخ دیر جذب استفاده کرد. در ایران اکثرا از نخ نایلون استفاده می کنند که غیر قابل جذب است. عمل جراحی کوردی یک نخ بخصوص دارد که پس از شش ماه جذب شده و هیچ اثری از آن باقی نمی ماند.
هستی : سلام آقای دکتر من به دلیل اینکه فولیکول بزرگ شه از 13 تا آمپولهای .....استفاده کردم بعد که فولیکولم به 17 رسید آمپول ....زدم بعد از 12 روز باز عادت شدم رفتم دکتر گفت که کیست درست شده علتش چی هست ممنون اگه جواب بدین
پاسخ: علت اسفاده از داروهای فوق است. باید منتظر شوید ببینید که آیا برطرف می شود یا نه؟
****************: جناب دکتر سلام چندمین باره اینجا پیام میزارم نمیدونم رسیده یا نه سوالی درباره مقالتون در سایت 7 سیب درباه تزریق ژل نوشته بودین کردم و اینکه در مورد ترنس ها قبال اجرا هست یا نه ( زن به مرد ) در مورد این دسته بیماران میشه با این روش ضخامت الت رو نرمال تر کرد؟؟؟؟
پاسخ: این عمل در ترانسها امکانپذیر نیست. آنها نیاز به عمل جراحی خاص خود دارند.
ضضض: سلام ممنون که جوابمو دادین...... ببخشین ازاینکه گفتین به مرور زمان اصلاح میشود یعنی اینکه به مرور زمان دیکه بعد پریودی لکه های خون نمی بینم؟؟؟؟؟
پاسخ: بله.
صادقي: با سلام من كيفيت اسپرم پايين است 25 روز ديگه عمل ميكرواينجكشن دارم آيا راهي وجود دارد كه كيفيت اسپرم تا 25روز آينده بهبود يابد ؟(خواهش مي كنم جواب دهيد ) (در ضمن من روزي كمتر از 8 نخ سيگار مصرف مي كنم)
پاسخ: قبلا پاسخ جنابعالی بطور مفصل داده شده است.
میلاد اکبری: سلام آقای دکتر بیماری سوزاک چند روز طول میکشه درمان بشه من العان یک ماهه درگیرم با این بیماری از بس آنتی بیوتیک مصرف کردم کلافه شدم چی کار کنم . البته سوزشم خیلی کم شده و ترشحاتم هم خیلی کم شده ولی از نظر روحی خیلی در عذابم لطفا راهنماییم کنید . با تشکر
پاسخ: درمان باید صحیح باشد در ضمن کسی که بیماری سوزاک دارد ممکن است سایر بیماریهای آمیزشی و باکتریها را هم داشته باشد. به احتمال زیاد اگر سوزاک شما بطور صحیح درمان شده است الان دچار عفونت کلامیدیائی هستید که جهت درمان باید با پزشک متخصص مشورت نمائید.
ساسان: با سلام خدمت آقای دکتر-آقای دکتر من 10 دفعه خود ارضایی داشته ام و الان ترک کرده ام مدتی است هنگام شروع ادرار و گاهی اوقات در طول روز بدون کنترل منی از من خارج می شود پیش دکتر هم رفتم ولی زیاد فرقی نکرد آزمایش ادرار هم دادم گفتند مشکلی نداری -می خواستم آقای دکتر راهنمایی کنند با تشکر
پاسخ: شما هیچ مشکلی ندارید. وقتی کیسه های منی پرشوند منی ممکن است خودبخود یا هنگام اجابت مزاج خارج شود.
معصومه: با سلام 39سالمه قبلا سنگ کلیه داشتم که دفع شده الان خون در ادرارو سوزش ادرار دارم کلیه هام درد میگیره.نوبت سونوی من نشده می تونم روزه بگیرم
پاسخ: اگر یک بار سابقه داشته اید می توانید روزه بگیرید.
بهاره: با عرض سلام با ازدواج دو نفر تالاسمی مینور ، چند درصد احتمال دارد که فرزند ماژور شود؟ از پزشکی شنیدم که قبل از مرحله لانه گزینی قابل تشخیص است. میشه اطلاعاتی در این مورد به من بدهید؟ آیا علم پزشکی راه حلی برای این موضوع پیدا کرده ؟ یا هنوز از ازدواج و بچه دار شدنشان ممانعت میشه ؟ ممنونم
پاسخ: حتی اگر احتمال آن یک در هزار هم باشد نباید این کار را بکنید. تالاسمی ماژور فاجعه است کودک حدود 20-15 سال با زجر زندگی می کند و سپس جلوی چشمان شما از بین می رود.
علی از پاکدشت: با سلام و خسته نباشید خدمت شما و با تشکر از این همه اطلاعات جامع و کاربردی من یه سوال داشتم خدمتتون . من 2 الی 3 بار بعد از ارضاع شدن شاهد بیرون آمدن خون شدم به نظر شما مشکل چیست ؟ وآیا باید به پزشک متخصص مراجعه کنم یا نه ؟؟؟؟ با تشکر .....
پاسخ: شما نیاز به بررسی دارید.
sima: سلام اقای دکتر.سپاس از جواب شما.مصرانه منتظر جواب شما هستم.دیروز فرمودید جواب ازمایش شوهرم را ناقص فرستاده ام.بطور خلاصه:ده ماه پیش عروسی.دوماه بعد ازعروسی بارداری.هفت هفته بعد بعلت تشکیل نشدن قلب سقط جنین.الان تصمیم به بارداری دارم ازمایش شوهرم(اسپرم رو از راه مقاربت وبمدت بیست دقیقه بعد به ازمایشگاه رسانده شد):. پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم
پاسخ: لطفا سئوال خود را مجددا مطرح فرمائید.
زهره: سلام آقای دکتر من 30 سالمه وبرای من بدلیل تنگی مادرزادی اتصال حالب به لگنچه سوند دبل جی گذاشتن آیا میتونم روزه بگیرم؟ ممنون
پاسخ: بله.
نوید22: سلام اقای دکتر.من هیبوسبادیس نوع 1 به همراه کجی الت دارم ایا نیاز به جراحی دارم؟
پاسخ: بله.
امین: با سلام منم به این بیماری مبتلا هستم جواب آزمایش اسپرمم صفره رفتم جای دکتر فرستاده سونوگرافی بیضه رفتم جوابش نرمال بوده و سالم آزمایش خون و ادرار دادم قراره نمونه برداری کنن امکان داره که بتونم با درمان طیبعی بچه دار شم یا از خودم بچه دار شم
پاسخ: بستگی به جواب نمونه برداری از بیضه ها جواب آزمایشات هورمونی و نتیجه آزمایشات ژنتیک دارد.
solin: با عرض سلام خدمت شما اقاي دكتر:ايا پروستات در سنين كم قابل درمان است؟
پاسخ: خود پروستات که نیاز به درمان ندارد اگر دچار بیماری شود باید درمان شود.
م***و: باعرض سلام وخسته نباشي خدمت شما دكتر خوب ونيكوكار*من جواني ضايعه نخاعي هستم جندباراقدام به ...... ولي بعداز جند روز ديكه تكرار كردم دوباره بحالت عادي بركشت آيا علت جيه مشكلي براي بجه دارشدن ايجادميكنه ياخير*مرس
پاسخ: علت وجود خون در مایع منی است که باید بررسی و درمان شود. در ضمن برای قضاوت در مورد بچه دارشدن نیاز به آزمایش تجزیه منی است.
ليلا: باعرض سلام وخسته نباشيد.اقاي دكترمن حدود8ماه پيش سقط كردم وكورتاژشدم الان حامله ام ايابايداستراحت كامل بكنم تاچندماهگي نزديكي نبايدداشته باشيم
پاسخ: لازم به استراحت نیست به کارهای روزمره می توانید بپردازید. نزدیکی مانعی ندارد.
اردلان: باسلام . آیا آلت تناسلی مردان در صورت کوچکی قابل بزرگ شدن میباشد.
پاسخ: اگر لازم باشد می توان جراحی کرد.
مهسا : سلام من خانمی 30 ساله هستم که سه ماه بیش شب رختخوابم را خیس کردم این موضوع دیگه تکرار نشد تا چند شب بیش این موضوع مرا نگران کرده لطفا راهنمایم کنید.
پاسخ: شب ادراری در سن شما بخصوص اگر سابقه نداشته باشید مهم است و نیاز به بررسی و درمان دارد.
امیر حسین : با سلام جناب آقای دکتر من دارای تومور ادنوما در هیپوفیز هستم بعلت پرولاکتین بالا و دوره درمان راطی می کنم آیا روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان برای من ضرر دارد یا نه چون اطرافیان به من می گویند روزه نگیر ضرر دارد . با تشکر
پاسخ: روزه برای شما ضرری ندارد.
علیرصا: سلام،من 27 سالمه متاهلم،ازواسپرم بودم که بر اثر کمکاری هیپوفیز بود با استفاده از داروی ....... تا الان 550000شده شما فرمودین به داروی دیگه ای نیاز هست ممکنه بگین چیه تا به پزشکم بگم؟ واریکوسل درجه 3هم داشتم که یک ماهه عمل کردم اما هیچ دارویی بهم نداده اگه ممکنه راهنماییم کنید که چکار کنم با تشکر
پاسخ: شما نیاز به شش ماه تا دو سال درمان دارید بنده نمی توانم در کار پزشک دیگری دخالت کنم. شما حتما نیاز به داروی دیگری هم دارید.
hadi: سلام خسته نباشی جناب دکتر صفری نژاد، یه سوال داشتم از حضورتون بیضه تا چه حد کوچک شود هنوزکارکرد طبیعی دارد؟
پاسخ: نمی توان پیش بینی کرد در ضمن بستگی به علت کوچک شدن بیضه دارد.
فاطمه از ارومیه: باسلام اقای دکتر ازازمایشی که از بیضه های همسرم گرفته شد مشخص شد همسرم ازاسپرم است این ازمایش یک هفته ی پیش گرفته شده و دکترش گفته کاریش نمیشه کرد مامیخواییم برای معالجه به تهران بیایم توروخدا بهمون بگین ایا امیدی هست؟ایا میتونیم از راه طبیعی صاحب فرزند بشیم خواهش میکنم جواب بدین ایا اودن ما به اونجا ثمری داره؟
پاسخ: سرکار خانم اینطوری نمی توان قضاوت کرد باید کلیه مدارک بیمار بررسی شوند در ضمن ممکن است نیاز به انجام آزمایشات ژنتیک باشد.
sima: سلام من دو هفته پیش سوند حالب گذاشتم . میخواستم ببینم روزه کرفتن برام ضرری نداره؟ با تشکر
پاسخ: خود سوند حالب مانع روزه گرفتن نیست ولی بیماری که بخاطر آن سوند حالب گذاشته شده است ممکن است مانع روزه گرفتن باشد.
محبوبه: سلام با ....... که روی الت تناسلیش ضایعاتی شبیه به خال گوشتی که سطحش صاف بوده وهمرنگ پوست التش بوده تشخیص شما چیست؟ومن برای دچار نشدن چکار باید بکنم؟
پاسخ: شما اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شده اید این ضایعات زگیل تناسلی هستند و ویروس آن به راحتی منتقل می شود و عامل سرطان دهانه رحم و سایر سرطانها هم در مرد و هم در زن می باشد. افرادیکه دارای شرکای جنسی متعدد هستند حتما این ویروس را دارند علاوه از آن بسیاری از این افراد دارای ویروس هپاتیت، ویروس تبخال تناسلی، ویروس ایدز، بیماری سوزاک و غیره هستند. شما هرچه زودتر کاملا خود را بررسی کنید.
پ ل: سلام آقای دکتر، خسته نباشید. آیا انجام عمل سنگ شکن چند دفعه متوالی روی کلیه اثر مخرب دارد؟ مادر من دو تا سنگ داشتند که یکیش با سنگ شکن راحت شکست و دفع شد، ولی سنگ دیگه بعد از دوبار سنگ شکنی کامل نشکسته و اصلا چیزی دفع نشده ، مثل اینکه سنگ در ته کلیه است و نیز سفتتر است و الان برای بار سوم باید سنگ شکنی کنند و اخیرا هم در کلیه شون درد دارند این نشونه آسیب به کلیه شون که نیست؟ یا این درد ممکنه در اثر حرکت سنگ باشه؟ خیلی ممنون میشم اگه به سوال جواب بدید.
پاسخ: سنگ شکنی خیلی خیلی بهتر از عمل جراحی است. برای موفقیت سنگ شکن چند عامل لازم است یکی جنس سنگ است که گاها نمی شکند. سنگ شکن در سنگهای کلیه حدود 90 درصد موفقیت آمیز است. مطلب مهم بعدی تکنسین و دستگاهی است که سنگ شکن با آن انجام می شود.الان در بسیاری از مراکز سنگ شکنی، همان نسل اول سنگ شکن وجود دارد. در صورتیکه سنگ شکن نسل سوم هم آمده است. علاوه از آن مهارت تکنسین در موفقیت سنگ شکنی خیلی مهم است.
مهداد: سلام اقای دکتر.چندوقت بعدازسزارین میشه نزدیکی داشت؟
پاسخ: یک هفته.
ضضض: باسلام.من 17 سالمه و از12سالگی بعد ار پریودی تا چند روز لکه های خون می بینم و اول دبیرستان یعنی 15 ساله بودم رفتم سونوگرافی و ازمایش و هر دو سالم بودن فقط گفتن کمی کم خونی دارم و رحم وکلیه ها سالم بودن و هنوزم دامه داره و 17 سالگی به دکتر زنان رفتم ایشان هم گفتن عیبی نداره ار تخمگذاری هست و این ماه لکه بینی مدتش بیشتر بود................. به نظر شما عیبی ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منتظر جوابم
پاسخ: با گذشت زمان اصلاح می شود.
Behrooz: با سلام وادای احترام بنده ازواسپرم و37 ساله ام 4روز درشهرمان عمل بیوبسی انجام دادم به صورت بی حسی موضعی اما بعدازاین مدت هم درد دارم وهم مقداری ورم در بیضه ها ضمنا FSH من از 11 تا 30در نوسان هست ایا دستورخاصی دارید؟ با سپاس فراوان
پاسخ: بیوپسی با بی حسی موضعی همین عوارض را دارد. در ضمن احتمالا فقط یک نمونه از بیضه شما برداشته شده است. بیوپسی بیضه باید در بیمارستان و تحت شرایط مناسب انجام و از هر بیضه چند نمونه برداشته شود. در ضمن اگر FSH شما 30 هست متاسفانه اقدام درمانی برای شما وجود ندارد و جواب بیوپسی بیضه نیز منفی خواهد بود.
مهرانه: سلام وخسته نباشید اگه میشه علایم سرطان خون رو بگید
پاسخ: بنده در این مورد تخصص ندارم.
نگراان: با سلام اقای دکتر پیرو سوال قبلی هستم.بله بیضه نزول نکرده دو طرفه بود اما راست در شکم و چپی کمی بالاتر از کیسه بیضه هر دو طرف جراحی شده اما سمت راست تا کیسه پایین امده اما چپی کمی بالاتر از کیسه است بیشتر پایین نمی امده.ممکن است بیضه راست که در کیسه است اسپرم داشته باشه یا احتمال هردو طرف 0 است
پاسخ: اگر بیضه نزول نکرده تا یک سالگی عمل نشود کار خود را از دست می دهد. متاسفانه تعداد اسپرمهای شوهر شما صفر خواهد بود.
سینا 88: با سلام و عرض خسته نباشید من یکی از بیمارهای شما هستم که هفته قبل مراجعه کردم واریکوسل دو طرفه و اتروفی بیضه داشتم . برام آزمایش نوشتید و همه چیز نرمال بود غیر تستسترون آزاد که پایین بود و پرولاکتین که بالا بود ، برا تستسترون دارو نوشتید اما برا پرولاکتین چیزی تجویز نکردین . پرولاکتین من 323 هستش که بازه نرمال 86 تا 324 هست . برا پایین اومدن پرولاکتین چیکار باید بکنم؟ با تشکر
پاسخ: شما نیاز به داروی اضافی ندارید.
امير علي: سلام اقاي دكتر من ........ ، به نظر شما احتمال ابتلا بنده به hpv و hsv2 چند درصد است در صورتي كه طرفين مقابل آلوده باشند . با تشكر
پاسخ: بیش از 80 درصد.
: . سلام و تشکر ااز اطلاعات سودمند تان بنده 30 سال دارم و در رابطه زناشویى با همسرم برای اولین بار هنگام انزل خون همراه با منی از من خارج شد که با سوزش همراه بود ایا نیاز است به پزشک مراجعه کنم.1 سال هم است که ازدواج کرده ام.
پاسخ: بله شما باید بررسی شوید.
نگراان: با سلام.جناب دکتردر جواب سونو همسرم بیضه چپ 23*7وبیضه راست 39*13 جالب اینکه بیضه راست نزول نکرده و در 18 سالگی عمل شده اما حال بیضه راست طبیعی و بیضه چپ کوچک به اصطلاح اتروفیک و در کانال اینگوینال چپ قرار دارد.سوال بنده ایا نیاز به در اوردن دارد و به سلامتیش لطمه ای نمیزنه.و با این شرایط ممکن اسپرم صفر باشه.خیلی گنگم راهنماییم کنید با تشکر از شما و ممنون به خاطر وقت گرانبهاتون
پاسخ: شوهر شما بیضه نزول نکرده دو طرفه داشته که فقط یک طرف عمل جراحی شده است و احتمال اینکه تعداد اسپرمها صفر باشد هست. در مورد درآوردن بیضه از راه دور نمی توان اظهار نظر کرد.
هدی: با سلام من 27 ساله و باردار هستم که در سونوگرافی جنین هیدرونفرزومینیمال مشاهده شده است و خواهرشوهرم هم در کودکی برگشت ادرار و کلیه او دوتائی است نگران هستم راجب این بیماری اطلاعی ندارم فرزندم پسر است
پاسخ: لازم است تا زایمان هر 4 هفته سونوگرافی کنترل انجام شود و در هفته اول بعد از زایمان باید سیستم ادراری کودک بررسی شود.
ساحل: سلام اقای دکتر.من 15روزه سزارین کردم ازکی میتونم برای بارداری دوم اقدام کنم؟ممنون..
پاسخ: شش ماه بعد. اگر بچه شیر بدهید بعید است باردار شوید.
عبدالله پور: سلام اقاي دكتر چند روز پيش سنوگرافي دادم جواب ان بشرح زير است لطفا بفرماييد مشكل بنده چي هستش ضخامت كورتكس 6.5 ميليمتر كاهش يافته و اكوي پارانشيمال coarse (اتروفي؟)مشاهده شدند.هيدرونفروز وتوده ي سنگ در كليه ها ديده نشد.استاز و استاع در حباب ها مشهود نبود. ضخامت ديواره ي مثانه طبيعي بوده و داخل ان توده سنگ ديده نشد.پروستات با اكوي هموزن و با حجم 16 ccمشاهده شد. ميزان باقي مانده ادرار در حد 15سي سي اندازه گيري شد اگر مشكل دارم ايا با درمان رفع خواهد شد؟از زحماتتون سپاسگزارم
پاسخ: متاسفانه کلیه های شما آسیب دیده اند باید با پزشک نفرولوژیست مشورت نمائید.
کتی: سلام. من 29 سالمه 14 سال که ازدواج کردم هنوز زایمان نکردم ایا این زمان جلوگیری جهت بچه دار شدن مشکل ساز نیست؟
پاسخ: جلوگیری سبب اختلال در زایمان نمی شود ولی هر قدر سن خانم افزایش می یابد از احتمال حاملگی کاسته می شود.
حامد7041: با سلام،پیرو سوال قبلی،پوست ختنه کامل نیست،فقط یه کم دوطرف آلتم هست،سوراخ مجاری ادرار اضافه بالاتر از سوراخ طبیعی داشتم که جراحی کردم و اون سوراخ رو بستن،برای برداشتن پوست ختنه چیکار کنم؟؟
پاسخ: لازم است همان جراحی که شما را عمل کرده است این مشکل شما را نیز با جراحی حل کند.
مصطفی: با سلام آقای دکتر دیروز پیام دادم که مشکل نعوظ دارم و به سه دکتر مراجعه کردم که تاثیری نداشت و شما گفتید باید دلیل عدم نعوظ مشخص شود آقای دکتر آیا با مراجعه به شما این مشکل حل خواهد شد؟ با تشکر
پاسخ: حتمی نیست. توصیه می کنم که نزد پزشک خود به درمان ادامه دهید.
حسین: با سلام خدمت جنابعالی.پسرم 13 سال دارد چند روزی است که به گفته خودش باید برای ادرار کردن فشار به روی خود بیاورد و بعد از ان احساس میکند که به طور کامل ادرارش دفع نشده است و به صورت بی اختیار دفع میشود .ضمنا درد پهلو هم میشودالبته این مشکلش ضعف و شدت دارد.ایا میتوانم قبل از بردن او به یک پزشک متخصص ازمایش ادراری از او داشته باشم یا نیاز به تشخیص پزشک دارد.اقای دکتر میشود خدای نکرده عیب از کلیه اش باشد؟
پاسخ: مشکلات فرزند شما ناشی از استرس است.
nazi: با سلام و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما پزشك عزيز. آقاي دكتر سئوالي داشتم لطفاً راهنمايي بفرماييد: من پريودم دوره 28 روزه است. روز 13 و 14 نزديكي داشتم. از روز 19 درد سينه دارم. روز 22 بي بي چك استفاده كردم منفي بود. امكان دارد جواب درست نباشد. آيا من باردارم؟ ممنونم از شما
پاسخ: روز 19 خیلی زود است سه روز پس از موعد پریود (اگر پریود نشدید) باید چک کنید. شما باید هر روز بدقت درجه حرارت بدن خود را با تب سنج دیژیتالی اندازه گیری کنید. در خانمها پس از تخمک گذاری نیم درجه حرارت بدن بالا می رود.
raha: باعرض سلام وخسته نباشيد.من حجم خونريزي پريودم زيادودردغيرقابل تحملي دارم ازمايش خون كامل دادم فقط اهن خونم پايين بوددكترقرصiron27وmultydailyتجويزكردوگفت اهني كه جايگزين بدنت ميشه دردوران پريودت دفع ميشه وبايدبا حاملگي جلواين كم خوني رابگيري ايادرست است
پاسخ: البته اظهار نظر در مورد توصیه پزشک معالج همیشه مشکل است چون او از نزدیک شما را دیده است. قرص آهن را باید هر روز مصرف کنید. امیدوارم با حاملگی پریودهای سنگین شما درمان شود.
مريم000: باسلام مجدد وتشكرازراهنمايي خوبتان0چه راهي پيشنهادميكنيد براي پريودم كه درناكه وحجم زيادش؟تمام دكتراي خوب شهرمونورفتم ميگن اين درد راتاحامله نشي داري. اخه هردفعه اورژانسي ميشم قرص اهن وتقويتي خارجي هم ميخورم .فقط توي دودوره قرص روكين كه دكتربهم دادتوي همون دوره دردزيادي نداشتم.سونووازمايش ميگن هميچيت خوبه جزاهن چه قرص اهني براي من كه اهن خونم 50 است.من7ماه است كه ازتاريخ سقطم گذشته باوجودي كه شوهرم مينوراست حاملگي خطرندارد
پاسخ: شما باید هر روز قرص آهن و اسید فولیک مصرف کنید. من تعجب می کنم که چطور شما درمان نمی شوید. اگر شما تالاسمی مینور نداشته باشید و با شوهر خود فامیل نباشید مشکلی برای بچه ایجاد نمی شود.
علی اکبر : با سلام آیا سیلدونافیل برای مصرف طولانی مشکل ایجاد میکنه یا نه متشکرم
پاسخ: بله مشکلات عدیده ایجاد می کند.
رعنا23ساله: باسلام اقاي دكترخسته نباشيد.چندسالي است باوجودبوربودن موهاي صورتم موهاي زايدي روي چانه ام درمي ايد ازمايش تيروييددادم مشكلي نبوددكترگفت بخاطراسترس است چندوقتي الكتروليزكردم وبورشده بودولي يكسالي هست كه الكتروليزنكردم ودوباره مشكي شده.ميگن ليزرموزايدروبه مروربيشترميكنه. به نظرشماليزربهتره ياالكتروليز
پاسخ: شما اقدام اصلی را انجام نداده اید ابتدا یک سونوگرافی از تخمدانها انجام دهید و سپس میزان هورمونهای مردانه خون خود را چک کنید. این هورمونها هورمونهای بخصوصی هستند که باید توسط پزشک متخصص برای شما نوشته شود.
احسان25ساله: باسلام وعرض تشكر.اقاي دكترريش صورت من خيلي كم است براي درمان چه راهي پيشنهادميكنيد
پاسخ: دوست عزیز اگر اینطوری می شد بیمار را درمان کرد دنیا بهشت می شد. لطفا به پزشک متخصص مراجعه فرمائید.
leila: باسلام روزه نمازتون قبول ممنون از پاسخ قبلیتون . میخواستم ببینم آیا برای سوزش ادرار بدلیل سوند حالب داروی خاصی لازمه یا فقط نوشیدن بیشتر آب. باز هم متشکرم
پاسخ: فقط باید منتظر شوید تا سوند خارج شود.
صبا: سلام و خسته نباشید من از دیروز عصر(31/04)در ناحیه زیر بغلم ( سمت راست) احساس درد میکنم که کمی تیر میکشه به سمت دست و سینه . البته با لمس کردن زیر بغل این درد بیشتر میشه ولی توده ای رو حس نکردم . من 35 سالمه خواهش میکنم بفرمائید من باید چه کنم . آیا ممکنه این درد مربوط به کنسر سینه باشه ؟![ناراحت]
پاسخ: این درد از کانسر یسنه نیست اگر در خانواده سابقه کانسر سینه وجود دارد بهتر است یک سونوگرافی از سینه ها انجام دهید.
حامد7041: سلام ،بنده بطور مادرزادی ختنه بودم،قسمتی از پوست ختنه دو طرف آلتم هست،برای برداشتن این پوست ختنه معمولی کافیه؟
پاسخ: ما ختنه مادرزادی نداریم آن یک اختلال تکاملی است که در آن یک قسمت از پوست ناحیه ختنه گاه تشکیل نمی شود و سوراخ مجرای ادرار پائین تر از طبیعی باز می شود که باید با عمل جراحی ترمیمی مشکل بیمار حل شود.
احمد: سلام من دوهفته بيش عمل تنكي مجراي إدرار انجام دادم مي خواستم بدانم ايا من ميتوانم با همسرم نزديكي داشته باشم؟
پاسخ: بله بشرطیکه عفونت نداشته باشید.
نرگس: سلام آقای دکتر لطف کردید که جوابمو دادید من همون دختری هستم که پریود نامنظمی داشتم حالا اگه اختلال هورمونی باشه درمانی هم داره؟و برای آینده و ازدواج تاثیری داره؟
پاسخ: خود مشکلات هورمونی دلیل دارند تعدادی قابل درمان و تعدادی دیگر غیر قابل درمان هستند. شما حتما باید با پزشک متخصص مشورت نمائید.
نرگس: سلام آقای دکتر پسری که مشکل دیابت داره و در روز2 بار انسلین مصرف میکنه امکان این هست که خوب بشه؟ با این حال که دکترها ازش کاملا راضی اند و میگن شرایطش خوبه و خودش هم رژیم غذاییش رو رعایت میکنه حالا با این حال امکان این هست که دیگه نیازی به انسلین نداشته باشه؟ و برای زندگی مشترک که مشکلی نیست؟
پاسخ: متاسفانه بیماری دیابت خوب نمی شود و بخصوص در افراد جوان علی رغم کنترل قند خون بیماری دیابت در دراز مدت عوارض خود را ایجاد می کند که مهمترین آنها نارسائی کلیه، گرفتگی عروق قلب، اختلال در دید و اختلالات جنسی است. میزان شیوع و شدت این عوارض در افراد مختلف متفاوت است.
leila: با سلام من 34 سالمه دوهفته پیش بدلیل تنگی مادرزاد اتصال حالب به لگنچه سوند دبل جی گذاشتم . قبلش سوزش ادرار نداشتم ولی از وقتی سوند گذاشتم دچار سوزش ادرار شدم میخواستم ببینم طبیعیه؟
پاسخ: مشکل شما از سوند حالب است.
یاس از اصفهان : باسلام و خسته نباشید خدمت شما چند ماهی است شوهرم در ناحیه تناسلی دچار زگیل هایی شده اند.بامراجعه به متخصص پوست داروهای :قرص هیدروکسی زین و پماد اسیکلوویر تجویز شده.لطفا بگوئید چه بیماری دارد و ایا خطری برای من دارد یا نه؟؟؟با توجه به اینکه من لیسانس میکروبیلوژی دارم ممکن است نام ویروس را بگوئید . متشکرم
پاسخ: زگیل تناسلی یک بیماری آمیزشی خطرناک است که به راحتی منتقل می شود. عامل این بیماری ویروس HPV است که بیش از 40 نوع دارد. ابتلا به این ویروس خطر سرطانهای دستگاه ادراری و تناسلی را در مرد و زن افزایش می دهد. مهمترین عامل سرطان دهانه رحم در خانمها ویروس HPV است. در خانمهائیکه به نوع 16 و 18 این ویروس گرفتار می شوند خطر سرطان دهانه رحم بیش از 200 برابر افراد عادی است. شوهر شما حتما باید از ضایعات آزمایش PCR انجام دهد که احتمالا در اصفهان امکانپذیر نیست. هر دوش ما باید کاملا بررسی شوید.
علی: با سلام واحترام خدمت شما آقای دکتر:بنده سی سال دارم.به علت ختنه نادرست در کودکی متاسفانه پوست آلت به روی ختنه گاه برگشته وبه ظاهر شبیه آلت ختنه نشده است. ولی تا کنون هیچ مشکلی نداشته ام و به تازگی ازدواج نموده ام. به لحاظ روابط زناشویی نیز مشکلی ندارم ولی همسرم اصرار در انجام مجدد این عمل دارد. نظر شما چیست و آیا الزامی ست و خطرات آن چگونه است؟
پاسخ: شما نیاز به یک عمل جراحی ترمیمی دارید که با آن مشکل شما حل می شود.
maryam: با عرض سلام وخسته نباشید. آقای دکتر شوهرم یک باربیوپسی بیضه انجام دادند دکتر گفت. اسپرم بالغ نداره .آیا با وجود اینکه مشکل ژنتیکی دارد ممکنه اسپرم نابالغ را بالغ کرد?
پاسخ: بعضی موارد قابل درمان هستند منتهی بستگی به شرایط بیمار دارد.
حسین: باسلام خدمت شما ایا التهاب عفونی پروستات درمان داردو ریشه کن می شود؟
پاسخ: متاسفانه خیر.
ساسان25: سلام ساسان اهشام 30ساله ..... ما ميترسم ازدواج كنم .
پاسخ: نترسید مشکلی پیش نمی آید.
مصطفی: با سلام آقای دکتر من مشکل نعوظ دارم تا حالا به سه پزشک مراجعه کردم اما اصلا تاثیری نداشت ضمن اینکه کلی دارو و ابزار گران قیمت بهم تحمیل کردند آزمایش ادرار خون اسپرم و از بیضه ام هم کالر داپلر گرفتند که گفتند مشکلی نداری اما من بهبود پیدا نکردم خواهش میکنم راهنماییم کنید
پاسخ: مشکل اصلی این است که بسیاری از همکاران اختلالات جنسی را با اختلالات باروری یکسان می دانند کسی که اختلال نعوظ دارد نیازی به آزمایش اسپرم و سونوگرافی داپلر از بیضه ها ندارد آنها با باروری مرد رابطه دارند. ممکن است یک مرد تعداد اسپرمهایش صفر باشد ولی از نظر جنسی هیچ مشکلی نداشته باشد. شما باید بدنبال مشخص کردن علت اختلال نعوظ باشید که نیاز به بررسیهای تخصصی دارد.
افشین: با سلام و خسته نباشید فراوان. آقای دکتر من نزدیک به دو ماهه که آلت و ادرارم به اندازه 10-20 درجه به سمت چپ منحرف شده و بعضی وقتا ادرارم دو شاخه میشه علی الخصوص این دو شاخگی موقع بیدار شدن از خواب و یا بعد از تخلیه منی شدت پیدا میکنه بعضی وقتا هم یه فشار جزئی در ادرار کردن و بضی وقتا هم تکرار در ادرارم وجود داره و یا ادرارم به طور کامل دفع نمیشه میخواستم ببینم این حالت طبیعیه و یا مشکلی وجود داره ؟ اگه مشکل وجود داره مشکل از کجاست؟ ممنون.
پاسخ: لطفا جهت بررسی به پزشک متخصص مراجعه فرمائید.
hosn: سلام آقای دکتر من دچار بیماری پیرونی و عدم نعوظ هستم. پیش دکتر رفتم و قرص ..... داد و گفت سه ماه دیگه بیا اگر کجی آلت داشته باشی عمل کنم. آیا مشکل نعوظ تا آن زمان برطرف می شود یا باید فکری برایش کرد؟ ممنون
پاسخ: متاسفانه اختلال نعوظ ناشی از بیماری پیرونی برطرف نمی شود و روز به روز شدت می یابد. با جراحی فقط می توان گجی آلت تناسلی را اصلاح کرد و گرنه خود بیماری پیرونی پا برجا است.
maryam: با عرض سلام وخسته نباشید.جواب ازمایش ژنتیک شوهرم(y chromosome microdeletion analysis) .نتیجه ازمایش: بر اساس ازمایش مولکولی انجام شده دارای حذف ژنی در ناحیه AZFa کروموزوم y میباشد که میتواند عامل ازو اسپرم باشد.......در این ازمایش صرفا حذف های ژنی شایع کرموزوم y بررسی شده اند وشامل حذف های کمیاب یا جهش های نقطهای در کرموزوم y نمی باشد.اقای دکتر لطف کنید نظرتان را بدهید. ایا شوهرم مشکل ژنتیکی دارد .ما می توانیم بچه دار شویم؟با تشکر
پاسخ: شوهر شما مشکل ژنتیکی دارد اگر در بیوپسی بیضه مشخص شود که بیضه ها اسپرم تولید می کنند می توانید از طریق لقاح مصنوعی بچه دار شوید.
علی: با سلام . من 8 ساله خود ارضایی رو ترک کردم.ولی عوارضش هنوز منو ازار میده-در قسمت بیضه و عضلات نواحی مقعد حالت گرفتگی اعصاب دارم. سه سال قرص اعصاب مصرف کردم بی فایده-اعصاب این قسمت حالت شرطی شدن دارند - خواستم بپرسم روشی به جز قرص اعصاب برای درمان وجود دارد؟ یا به چه دکتری باید مراجعه کرد- منتظر پاسخ شما هستم-با تشکر
پاسخ: شما باید به یک روانشناس مشورت نمائید.
بهروز: با سلام.آقای دکتر ایا افسردگی با تستسترون ارتباط دارد؟ایا افسردگی تستسترون را پایین می اورد یا تستسترون پایین افسردگی می اورد؟با تشکر
پاسخ: تستوسترون پائین می تواند سبب افسردگی شود و از موارد بسیار نادر علت افسردگی است و بیماران افسرده به هیچ وجه نباید از این دارو استفاده کنند.
مريم...: باسلام خدمت شما.طاعات وعبادات شماقبول.شوهرمن فكرميكنم تالاسمي مينورداشته باشه چون توي ازمايش خون ازدواج بعدازاو ازمن ازمايش خون گرفتند.من يك سقط دردوماهگي داشتم الان اهن خونم50است.هميشه پريودشديدودردناك دارم دكتربهم گفت درمان حاملگي است.به نظرشمااياباحاملگي مشكلي براي بچه پيش نمي ايد
پاسخ: بنظر من درمان شما حاملگی نیست در ضمن قبل ار حاملگی باید کم خونی خود را درمان کنید. افراد مثل شما باید هر روز قرص آهن مصرف کنند.
اشکان701: با سلام،با تشکر از سایت خوبتان. 1)برای دفع ادار باید زور بزنم،2)تخله آهسته هست 3) دفع ادرار پیوسته نیست4)مثانه کامل خالی نمیشود،بعد از چند دقیقه دیگه باید دوباره دستشویی برم خالی کنم،در ضمن بخاطر اینکه 2تا سوراخ رو کلاهک آلتم بود و بی اختیاری ادرار داشتم در سن 7سالگی جراحی کردم،این جراحی باعت کجی به سمت بالا هم شده! مشکلم با دفع ادراره،چیکار باید بکنم،ممنون.
پاسخ: شما نیاز به بررسی دارید.
محمدرضا: با سلام و خسته نباشيد اقاي دكتر من مدتيست ( حدود ١-٢ ماه) هنگام دفع ادرار احساس مي كنم حجم ادرار كم شده و يا به طور كامل تخليه صورت نميگيره ولي امروز صبح حتي تخليه ادرار به زور صورت گرفت و نگران شدم، حدس زيادي ميزنم كه مشكل از پروستات باشه، ايا اين مشكل گذراست يا خير ؟ راه حل چيه؟ من ٢٥ سال سن دارم. ممنونم.
پاسخ: من فکر نمی کنم که شما مشکلی داشته باشید. برای اطمینان خاطر توسط پزشک متخصص یک بررسی انجام دهید.
مینا_ 29 ساله: سلام اقای دکتر به دلیل بی اختیاری ادرار در هنگام خندیدن سرفه کردن و ورزش کردن و استرس به دکتر مراجعه کرده تست ارودینامیک ازمن گرفتند بعد از اتمام گرفتن نوار مثانه ایستاده و نشسته با صرفه کردن تست گرفتند که در حالت نشسته تست مثبت بود به پزشک معالجم مراجعه کردم در ابتدا گفتند باید عمل کنید بعداز معاینه فقط ...... تجویز کردن ایا ممکن است نیاز به عمل پیدا کنم(زایمان نداشتم)بعد از یک هفته مصرف دارو بهبودی نیافته ام.
پاسخ: مشکل شما بی اختیاری استرسی است و در خانمهائی اتفاق می افتد که چند بار زایمان مشکل داشته اند. به مقدار زیاد مشکل شما عجیب به نظر می رسد و بررسیهای خوبی را هم انجام داده اید. شما لازم است سیستوسکوپی شوید و در حین سیستوسکوپی تست خاصی هست که انجام شود تا مشخص شود که آیا شما واقعا افتادگی مثانه دارید یا نه؟
دوستدار جناب دکتر: اگر اسپرم کیفیت نداشته باشد می توان میکرواینجکشن انجام داد ؟برای بالا بردن کیفیت اسپرم در افراد سیگاری (روزانه 5 نخ) چه باید کرد ؟ خواهش می کنم کامل راهنمایی کنید 25 روز دیگر باید کاشت انجام دهم خیلی خیلی نگران هستم ... با تشکر از شما
پاسخ: منظور از کیفیت اسپرم چیست؟ برای بهبود تعداد و حرکت اسپرم باید دارو تجویز شود و برای دیدن نتیجه درمان باید حداقل شش ماه دارو مصرف شود. هر دوره تولید اسپرم در بیضه ها 72 روز طول می کشد. هیچ روشی درمانی در عرض چند روز سبب بهبود اسپرمها نمی شود.
امیدوار: باسلام وخسته نباشیدخدمت جناب دکترمحترم! اقای دکتر،من دیرورسؤالی راجع به نازایی ام ازشماپرسیدم حالامیخوام جواب ازمایشموکامل توضیح بدم .13ساله نازایی دارم شوهرم ابتداکم تحرکیه اسپرم داشت که باعمل واریکوسل وخوردن دارو،تحرک اسپرمش 50درصدشد .4بارمیکرو و ای وی اف انجام دادم اما بی فایده بود ازمایش ژنتیک خودم مشکلی نداره اما ازمایش همسرم:85 درصد 46xy, 15درصد47xxy و49xxxxy میباشد اقای دکتر ما2هفته دیگه عمل میکرو داریم
پاسخ: پاسخ شما را در سوئال قبلی دادم. موفق باشید
مصطفی: سلام.رژیم مصرف ورژیم محدودیت غذایی جهت عدم سنگ سازی کلیه های سنگساز، ازجنس اگزالات کلسیم وفسفات کلسیم چیست باتشکر
پاسخ: در این مورد توضیحات مفصل در مقالات سایت آمده است لطفا به آنها رجوع فرمائید.
امیدوار: سلام خدمت اقای دکتر! جواب ازمایش ژنتیک شوهرم بشرح ذیراست ایا باعمل میکرو باردارمیشوم ؟احتمال سقط یاناقص بودن جنین هست؟ 85 درصد 46xy و 15درصد 47xxy و49xxxxy میباشد خداوند اجر دنیاو اخرت به شما عنایت کند
پاسخ: امکان موفقیت میکرو در شما وجود دارد ولی این نقص ژنتیکی به فرزند شما منتقل خواهد شد و ممکن است جنین دارای سایر اختلالات باشد.
الی: یللام آقای دکتر خیلی ممنونم از اینکه جوابمو دادید در جواب پیام قبلیم گفته بودید همسرم باید بیوپسی از بیضه شود میخواستم هزینه اش را بپرسم و این بیمه تامین اجتماعی تعلق میگیره و یادم رفت بهتون بگم همسرم ده سال پیش تصادف با موتور داشته و ضربه بدی به بیضه هاش خورده بوده طوری که تا چند وقت کبودی در زیر بیضه داشته احتمال داره به خاطر تصادفش بوده و امید به خوب شدنش هست ؟ خیلی خیلی ازتون ممنونم به خاطر وقتی که برای همه ما میگذارید خدا خیرتان دهد
پاسخ: تمامی بیمارستانهای دولتی با بیمه تامین اجتماعی بیوپسی بیضه انجام می دهند. بعید است که مشکل شوهر شما ناشی از ضربه باشد.
نگرااان: با سلام و طاعات شما قبول.اقای دکتر جواب من که پرسیدم ایا لاغری همسرم قد 182 و وزن 74 کیلو ایا به مشکل بیضه ها ربطی دارد یا نه رو ندادید در ضمن این قد و وزن طبیعی است یا نه
پاسخ: مشکل همسر شما ناشی از لاغری نیست. وزن ایده آل ذر مردان قد منهای 100 می باشد. بنابراین وزن ایده آل برای همسر شما 82 کیلو می باشد.
حمید: با سلام خدمت آقای دکتر دچار مشکل عدم نعوظ هستم 2 سالی میشه باید چیکار کنم همه راه ها رو رفتم در ضمن نعوظ صبحگاهی ندارم این دیگر به خاطر چیست؟با تشکر.
پاسخ: شما نیاز به بررسیهای تخصصی دارید.
علیرضا: با سلام در اثر مصرف داروهای اعصاب غدد جنسی کم کار شده اند.ایا راه درمانی هست؟میل جنسی ام کم شده اما میتوانم به سختی رابطه برقرار کنم و ارضا هم میشوم
پاسخ: نوع دارو اثرات متفاوت دارد. با بررسی مشخص می شود که آیا راه درمانی وجود دارد یا نه.
پری کرمانشاه: با عرض سلام وخسته نباشید طبق اقدامات وازمایشاتی که قبل از بارداری انجام دادم مقدارپرولاکتین درخون من بسیارزیاد است تقریبا دوبرابر.tsh من نرمال وتیروییدم مشکلی ندارد پریودی هایم منظم است اما جدیدا درصورتم جوشهای زیاد وموهای ضخیم درمی آورم وریزش موهایم زیادشده آیا ممکن است بیماری من نارسایی کلییه هایم باشد؟مشکل از کجاست؟
پاسخ: بیماری شما به احتمال زیاد بالا بودن هورمونهای مردانه است.
علی: سلام.دچاربرآمدگی های غیرطبیعی در مجرایادراری زیر شکم شده ام.بر روی کیسه بیضه یک غده سفید رنگ ایجاد شد که از آن چرک خارج می شد ولی حالاکوچک شده متوجه غده ای در داخل کیسه بیضه ام شده ام کوچک است ولی .. غدد زیر شکم بعضی وقت ها خیلی بزرگ و دردناک می شود.اگر پاسخ بدهید چند عکس برایتان ارسال می کنم.جراح مرا معاینه کرد و یکسره گفت جراحی. مجردم و بیست ساله.
پاسخ: با پزشک متخصص مشورت و به توصیه ایشان عمل کنید.
نگراااان: شرمنده دکتر باز مزاحم شدم نمیتوانم شوهرمو راضی به انجام سونو و از کنم میترسه راهنماییم کنید و اینکه خودم چند ماه یک بار عفونتی قارچی میگیرم که با دارو حل میشه ممکنه مشکل از شوهرم باشه
پاسخ: اینکه شوهر شما حاضر به آزمایش و بررسی نیست باعث تاسف است. عفونت قارچی شما از یک منبع است باید آنرا پیدا و بر طرف کنید.
3epid: سلام آقای دکتر.در آزمایش اسپرم همسرم تعداد و شکل اسپرم ها طبیعی است اما ویسکوزیته ی بالای 60 مین بود . روز آزمایش همسرم فقط یک لیوان آب خورده بود و اینکه 6 روز قبل از آزمایش آخرین نزدیکی را داشتیم ... ممکنه این دو موضوع باعث این نتیجه شده باشد و نیاز به تجدید آزمایش است و یا اینکه مشکل جدی است ؟
پاسخ: آزمایش تجزیه منی خیلی حساس است و باید به روش استاندارد و حتما دو بار به فاصله چهار هفته در یک مرکز معتبر انجام شود.
نگرااان: با سلام.همسره در 18 سالگی عمل بیضه ی نزول نکرده داشته یکیش سر جاش و دیگری عمل شده در تهران پزشک از عمل راضی بود.الان 25 سال دارد مشکلی ندارد از و سونو نداده اما پزشک شکل ظاهری را دیده و مشکوک به خطر نبوده.حال سوال من ایا لاغر بودن شوهرم قد 182 و وزن 74 ربطی به مشکلش دارد و اینکه ایا ممکن است که اصلا بچه دار نشویم.اقای دکتر خواهش میکنم دقیق جوابمو بدید چون خیلی نگرانم در ضمن منی کاملا طبیعی است و هیچ دردی ندارد
پاسخ: اینهمه استرس لازم نیست. کافی است که شوهر شما آزمایش تجزیه منی انجام دهد تکلیف وی روشن می شود.
م.و: سلام وخسته نباشید میشه بگین پس دلیل اینکه wbc تو ازمایش خونم من بالا بوده چی بوده؟رنج طبیعی از 5 تا 10 هزاره مال من 19 هزار بود.
پاسخ: هرگونه تغییر در بدن سبب بالا رفتن گلوبولهای سفید می شود.
سپیده: سلام اقای دکترمن همونیم که زایمان زودرس داشتم.علت زایمان زودرسم عفونت ادراری بود.ایالازمه که برای حاملگی بعدیم سرکلازکنم؟چکارکنم عفونت ادراری نگیرم دربارداری بعدیم؟متشکرم ازلطف شما
پاسخ: شما باید حتما قبل از باداری عفونت ادراری را ریشه کن کنید. معمولا ممکن است شش ماه نیاز به درمان باشد.
شهرام: سلام اقاي دكتر صفري نزاد من 3 هفته پيش مشكل دفع ادرار داشتم چنانچه هر ساعت يك بار ميرفتم دستشويي ودرد خفيفي هم در مثانه ام داشتم ديروز بعد اينكه چندين بار مثانمو خالي كردم بعد چند ساعت احساس ميكردم مثانه ام پره ولي ادرار نداشتم فقط يكي دوقطره خود به خود ازم خارج ميشد كه رنگ ان طبيعي نبود طرف راست مثانه ام با بيضه ي سمت راستم درد بسيار شديدي داشت رفتم بيمارستان سوند زدن ادرار نداشتم ناچار ارام بخش زدم گفتن چيزي نيست الان دوباره همون مشكل رو دارم به نظر شما مشكلم چيه؟
پاسخ: شما نیاز به بررسی دارید حتما به پزشک متخصص مراجعه فرمائید.
setare: سلام وخسته نباشید.تشکر از سایت خوبتون .21سال سن دارم ومتاهلم.بعداز ازدواجم زیرچانه واطراف گردنم چند موی زخیم رشد کرد.ازمایش خون دادم.پرولاکتینم 50ng/mlبود.کیست ندارم وپریودهایم منظم است.دکتر ...... تجویز کرد.پریوهایم منظم هست پس چرا پرولاکتینم بالاس؟ ایا .... شب قبل از ازمایش میتونه باعث بالا نشان دادن پرولاکتین بشه؟
پاسخ: مورد مذبور سبب بالا رفتن پرولاکتین نمی شود. در ضمن موهای زائد ربطی با پرولاکتین ندارند. شما نیاز به بررسی از نظر میزان هورمونهای مردانه و علل موهای زائد دارید.
کریم : سلام آقای دکتر، میخواستم بدونم کجی آلت تناسلی یا پیرونی سبب معافیت از خدمت سربازی می شود یا خیر؟ با تشکر فراوان
پاسخ: خیر.
همیلا: باسلام و خسته نباشیدآقای دکترپسر5ساله ای دارم که از3سالگی بی اختیاری ادرارداشته است به بیمارستان هاشمی نژادمراجعه کردم عکس vcug'گرفتن قرص اکسی بوتینین تجویزکردندکه بدترشددوباره مراجعه کردم سیستوسکوپی انجام شدکه درآن تنگی مجرامنفی بودگردن مثانه بازبودترابکولاسیون خفیف مثانهوسوراخ های حابی نرمالواثری ازpuvدیده نشدتشخیص مثانه عصبی دادندبوتاکس تزریق شد وقرص باکلوفن ولی فقط تایک ماه خوب بود ودوباره به حالت قبل برگشت ولی من نمیخوام دوباره دربیمارستان بستری شودآیاراه دیگری دارد
پاسخ: اگر برای شما مشکل نیست بهتر است بیمار همراه با مدارک از نزدیک ویزیت شود.
کمک: سلام اقای دکتر.کسی که باتخمدان پلی کیستیک حامله میشه ممکنه دچارزایمان زودرس بشه؟
پاسخ: امکان زایمان زود رس برای همه وجود دارد.
مهرداد: سلام دکتر پدرمن با65سال سن از شش سال پیش مبتلا به عفونت پروستات بامیکروب ای کولای میباشدسالی یکی دوبارباعلامت تب ولرز عودمیکند راه حل نهایی چیست؟آیاامکان سرطان وجوددارد؟
پاسخ: ممکن است نیاز به عمل جراحی باشد نیاز به اطلاعات بیشتری است.
مهدی: سلام آیا مصرف فولیک اسید توسط آقایان در کیفیت اسپرم موثر است ؟ تركيب اين عامل سبب افزايش ميزان اسپرم مي شود؟
پاسخ: خیر به هیچ وجه.
علی‏ ‏محمد: سلام‏ ‏اقای‏ ‏دکتر‏ ‏سن‏ ‏بنده‏ ‏سی‏ ‏سال‏ ‏ولی‏ ‏هنوز‏ ‏ریش‏ ‏وسبیل‏ ‏ندارم‏ ‏الت‏ ‏تناسلی‏ ‏کوچک‏ ‏هست‏ ‏ولی‏ ‏برای‏ ‏نزدیکی‏ ‏مشکلی‏ ‏ندارم‏ ‏بعضی‏ ‏اوقات‏ ‏بیضه‏ ‏هایم‏ ‏درد‏ ‏میگیره‏ ‏فقط‏ ‏وقتی‏ ‏خودم‏ ‏را‏ ‏ارضا‏ ‏میکنم‏ ‏خوب‏ ‏میشم‏ ‏و‏ ‏مورد‏ ‏دیگر‏ ‏اینکه‏ ‏اسپرم‏ ‏صفر‏ ‏است‏ ‏و‏ ‏بچه‏ ‏دار‏ ‏نمی‏ ‏شویم‏ ‏راهنمایی‏ ‏کنید
پاسخ: شما دارای کم کاری عدد جنسی هستید که خیلی دیر به فکر افتاده اید. بعضی موارد قابل درمان هستند. اگر خواستید ازدواج کنید حتما به همسر آینده مشکل را بگوئید.
عبداله: دکترجان سوالم اینه که:ایا کات شدن حالب انهم قسمت تحتانی منتهی به مثانه که بخاطرتنگی ریپلنت انجام میشودوحدود۱۰سانت طبیعی حالب دیگروجود ندارد.درنقش کلیه نقصی بوجودنمی اورد؟درحالت افقی بدن برگشت ادرارویاعوارض طی سالهای اینده ونیازدارویی ندارد؟شرمنده وممنونتانم.قربانتان
پاسخ: بعد از عمل ری ایمپلنت باید بررسی مکرر شوید. اگر 10 سانتی متر تحتانی حالب از بین رفته باشد نمی توان مستقیما ری ایمپلنت کرد.
امیدوار: باسلام وخسته نباشی خدمت دکترمحترم! اقای دکتر،من 13ساله ازدواج کردم همسرم کم تحرکیه اسپرم داشت که باانجام عمل واریکوسل وخوردن دارو تحرک اسپرم 50درصدشداما باز باردارنشدم باوجودیکه مشکلی ندارم 4بارمیکرو و ای وی اف انجام دادم بی نتیجه بود ازمایش ژنتیک دادیم جواب ازمایش خودم مشکلی ندارد اما جواب ازمایش شوهرم 49xxxxy.ما دوهفته دیگه عمل میکرو داریم دکترم گفت اگر باردارشدی 15هفتگیت بیا تااز اب دورجنین ازمایش بگیریم.اقای دکترمن خیلی نگرانم،به نظرشمابچمون ناقص میشه؟ توروخداکمکم کنید چه روشی بهتره؟
پاسخ: شوهر شما دارای اختلال ژنتیکی است و به احتمال زیاد عمل میکرو نیز بیفایده خواهد بود. اصرار به بچه دار شدن نداشته باشید.
میترا: باسلام:اقای دکترلطفاراهنماییم کنیدشوهرم آزواسپرمه بیضه چپش آتروفیک وبیضه راستش سرتولی تنهاست پرولاکتین وfshخونش بالااماتستسترونش طبیعیه واریکوسل دوطرفه هم عمل کرده دکترراه درمانی هست؟استفاده ازگیاه خارخاسک براش ضررداره یانه؟دکترتوروخداکمکم کنید
پاسخ: متاسفانه درمانی برای شوهر شما وجود ندارد.
اریا: سلام اقای دکتر همسرم 28 سالشه . الان هفته 5- 4 بارداریشه ازمایش آلفا دادیم که مقدارش 14.32 بود ایا خطرناکه ؟
پاسخ: متوجه سئوال شما نشدم.
یاسر: سلام من حدود یک سال هست متادون مصرف مکنم ایا به این زودی تاثیری برروی اسپرمم گذاشته است ممنون
پاسخ: شما به احتمل زیاد قبلا معتاد به مواد مخدر بوده اید و مشکل شما ناشی از اعتیاد قبلی و متادون فعلی است.
آیسا: سلام آقای دکتر.من 19 سالمه و مجرد هستم.موهای زاید بدنم زیاد شده و پریو دهای نا منظمی داشتم حدود 1 ماه پریود بودم بعداز انجام سونوگرافی متوجه شدم یه کیست 38 میلی در تخمدان راستم دیده میشه کمتر از 1 ماه باخوردن قرص درمان شد آزمایش هورمون ها را انجام دادم و الان پرو لاکتین بدن من 60 ng/ml میباشد میخواستم بدونم واسه درمان باید چیکارکنم این پرولاکتین بالا برای من چه مشکلی ایجاد میکند باتشکر فراوان
پاسخ: اگر پرولاکتین شما بالا است به راحتی قابل درمان است ولی موهای زائد ربطی به پرولاکتین ندارد.
ر: سلام دکترجان آیا روزه گرفتن میتونه از میزان پروتین shbg کم کنه در نتیجه میزان تستسترون دردسترس افزایش پیدا کنه ؟
پاسخ: خیر.
محسن70: باسلام،آیا برای تنگی مجاری ادرار باید جراحی کرد؟
پاسخ: بله.
بهروز : با سلام خدا خیرتان بده که وقت شخصیتونو در اختیار ما میگذارید امروز همسرم به علت ازو اسپرمیش بیوپسی انجام داده خیلی درد داره خواستم بدونم نگهداری خاصی داره و تا چند روز باید استراحت کنه
پاسخ: چون بیوپسی را با بی حسی موضعی انجام می دهند بیمار خیلی اذیت می شود ما هرگز اینکار را نمی کنیم. باید منتظر شوید یک هفته بعد درد برطرف می شود.
spider: سلام آقای دکتر من دچار خروج ادار با مایع دیگری که شاید منی باشد شده ام میخواستم بدونم اسم آزمایشی که باید انجام بدم چیست تا معلوم بشه مایع دیگر منی هست یا نه؟
پاسخ: آزمایش ادرار.
سیامک: درودبردکترعزیز.چندبارقبلاپیام دادم والان سعی میکنم کامل توضیح بدم تاکمکم کنید.ازمایش ژنتیک ترنسلوکیشن دوتاکروموزوم رونشون دادوبعدش ازمایش اسپرموگرام تشخیص ازواسپرم به میزان صفراسپرم.سونوگرافی بیضه رونرمال وعاری ازواریکوسل نشون داد.یکی ازپزشکای رویان وقت عمل میکروتس داده که شماقبلافرمودیدتوصیه نمیکنید.باتوجه به مجردبودن عملوانجام بدم یابذارمش برابعدازدواج؟واقعاراه درمانی واسم نیست؟باتشکر
پاسخ: برای اینکار باید تا زمان ازدواج صبر کنید ولی باید حتما قبل از ازدواج مشکل خود را به همسر آینده بگوئید و گرنه ممکن است هر روز دادگاه باشید.
m: باسلام وخسته نباشید مجدد اقای دکتر میخواستم بدونم برای دوقلو شدن اگر من قرص ....بخورم برای بدنم عوارضی نداره اگه قرصه دیگه ایی است میشه معرفی کنیدممنونم از شما کوقت گرانبهاتون رو صرف ما میکنید
پاسخ: داروی مذبور دارای عارضه است و چون دو قلوئی جزو حاملگی های پر خطر است بنده توصیه نمی کنم.
م.و: سلام دکتر به دلیل هزارwbc 19 بهم قرص ....داده؟دلم خیلی شور میزنه تو سایت خوندم wbc بالا ممکنه سرطان خون باشه.تو ازمایشاتم فقط wbc بالا بود hgb ,cbc ,بقیه خوب بودن.دلیل بالا بودنش نشانه عفونت یا نه؟تو رو خدا راست بگین اگه سرطانه تا زود درمان کنم.تب ندارم
پاسخ: شما سرطان ندارید.
جاوید: سلام دکتر جان -بعضی وقتها وقتی که شلوار تنگ می پوشم دردخفیفی دردوسربیضه راستم حس می کنم به نظر شما مشکل چیه .؟درضمن درد خفیفی هم بعضی اوقات در کشاله ران چپم نیز دارم.تشکر
پاسخ: لطفا جهت معاینه به پزشک متخصص مراجعه کنید.
داوود: طاعات وعبادات قبول باشه-بنده چند سالیه که درقسمت پشتم کمی بالای مقعدم عفونت می کنه .وچرک بدبووسفید مایل به کرمی هم بیرون میاد .بعضی وقتا هم تاچند هفته هم خوب میشه واصلاهیچ اثری معلوم نمیشه تااینکه دوباره زیرپوستم عفونت میکنه وتاچند روزهم میمونه .خواستم بگم به نظر شما سیستم جنسی من دچار عفونت است یا کیستی است .بنده 33 سالمه .
پاسخ: شما مبتلا به سینوس پیلونیدال هستید که باید جراحی شود لطفا به جراح عمومی مراجعه کنید.
کبری: سلام برای استفاده ازاسپرم اهدایی به کجابایدمراجعه کنیم درچه مراکزی یادرچه شهری این امکان وجوددارد؟
پاسخ: اسپرم اهدائی وجود ندارد بلکه جنین اهدائی وجود دارد و در شهر تهران انجام می شود.
مه لقا: سلام:دکترروی پوست آلت شوهرم حالت پوسته پوسنه شدن ایجادشده فقط یکباربه مقدارخیلی کم دربین پوسته هازخم دیده شدآیاخطرناک است؟شوهرم میگه براثرنزدیکی زیاداینجوری شده درسته؟
پاسخ: در مورد بیماریهای پوستی از راه دور نمی توان قضاوت کرد حتما باید ضایعه دیده شود.
الی: سلام آقای دکتر همسر من 28 ساله است و مشکل تعداد اسپرم داره در بعضی موارد آزو اسپرمه و در بعضی موارد تعداد اسپرم کمی داره مثلا دویست هزار تا ، یک میلیون میکرو هم انجام دادم ولی منفی شد میخواستم بدونم علت قطع و وصل شدن اسپرم برای چی هست احتمال انسداد وجود داره ؟ ممنون ممنون
پاسخ: با این آزمایش اسپرم، شما با لقاح مصنوعی بچه دار نمی شوید. شوهر شما نیاز به بررسیهای کامل از جمله بیوپسی از بیضه ها دارد.
محسن: با سلام اگر کسی دیر واریکوسل را عمل کند ممکن است کلا تولید اسپرم متوقف شود و حتی بابیوپسی هم اسپرم به دست نیاید؟
پاسخ: بله.
محمد.: باعرض سلام خدمت آقای دکتر. من روزانه حدود 7سی سی شربت متادول مصرف میکنم ولی حدو دوماهی هست که بطور کامل میل جنسیم را ازدست داده ام و نعوظم بصورت کامل نیست در حدی که قرضهای .....هم دیگر زیاد درمن اثری نمیگذارد ولی بی تفاوت هم نیست .این قرصها را با دوز 100هم مصرف کردم ولی احساس میکنم این قرصهاهم دیگر اثری نمیگذارد. من 32ساله و متاهل هستم. لطفا مرا راهنمایی کنید که با مصرف شربت متادول دچار چنین مشکلی شده ام؟ و راه کاری به من پیشنهاد کنید متشکرم
پاسخ: متادون که یک ماده مخدر مثل تریاک است سبب کم کاری غدد جنسی می شود و در موارد طول کشیده ممکن است عوارض جنسی غیر قابل درمان شوند. داروهای مذبور در شما بی اثر هستند شما باید از نظر چگونگی عملکرد غدد جنسی بررسی شوید.
رضوان: سلام و خسته نباشید. آیا احتمال موفقیت میکروانجکشن با اسپرم بدست آمده با بیوپسی تفاوت دارد با کسی که مثلا تعداد کمی اسپرم در منی دارد؟
پاسخ: احتمال موفقیت میکرواینجکشن با اسپرم بدست آمده از بیوپسی کمتر است.
خوشبخت تریم: باسلام آقای دکتر من گاهی وقتا یبوست دارم و 3ونیم ساله که ازدواج کردم گاهی اوقات در نزدیکی درد شدیدی در ناحیه لگن و بالای رحمم حس میکنم.لطفا راهنمایی کننین
پاسخ: یبوست شما یک مقوله جدا است. درد شدید هنگام نزدیکی علل زیادی دارد مهمترین آنها عفونت لگنی و عدم تمایل خانم به داشتن رابطه زناشوئی است.
محمد: با عرض سلام و خسته نباشید-پسر یک ساله ای داریم که به علت کم وزنی انواع آزمایش گرفتیم در عکس رنگی مشخص شده که برگشت ادرار دارد یعنی کلیه چپش خفیف و کلیه راستش متوسطه -دکترش شربت ..... داده گفته تا 3 سال دیگر باید هر ماه آزمایش ادرار و سونوگرافی بگیره و مستمر دارو مصرف کنه لطفا راهنمایی کنید چکار کنیم
پاسخ: لطفا به توصیه پزشک معالج عمل کنید. درمان برگشت ادرار یا ریفلاکس پیچیده است و بستگی به شرایط بیمار دارد.
علیرضا: سلام خسته نباشید آقای دکتر،من 27 سالمه و متاهل هستم،2 تا سوال از خدمتتون داشتم یکی اینکه کمکاری غده هیپوفیز قابل درمان است؟و سوال دومم اینکه من ازواسپرم بودم و با داروی ....تا الان درمان شدم اما تعداد اسپرمم به 550000 تا رسیده آیا با مصرف کامل این دارو وضعیت اسپرمم برای بچه دار شدن طبیعی ممکن است؟با تشکر فراوان
پاسخ: کم کاری هیپوفیز قابل درمان است. یکی از موارد آزواسپرمی که قابل درمان هست همین کم کاری هیپوفیز می باشد. برای درمان آزو اسپرمی شما نیاز به درمان توسط داروی دیگر دارید. داروی مذبور به تنهائی بی اثر است.
مهدی: سلام آقای دکتر خانمم 9 ماهش ه که حاملست سونگرافی کرده دکتر گفته که هر دو کلیه بچه آب گرفته..... می خواستم بپرسم برای بچه و مادر در موقع زایمان مشکلی پیش نمی آد ؟ چه راه حلی پیشنهاد می دهید؟ با تشکر
پاسخ: در موقع زایمان مشکل پیش نمی آید ولی باید بلافاصله پس از زایمان نوزاد بررسی و درمان شود و گرنه ممکن است کلیه ها آسیب ببینند.
حسين: سلام آقاي دكتر در نتيجه آزمايش اسپرمم semen volume .5 و sperm conut (density) 19 آيا مشكل بنده براي باروري خيلي حاد است و روشهاي درماني چيست ؟ سن 35 سال ؟ با تشكر
پاسخ: از روی داده های فوق نمی توان قضاوت کرد. مهمترین پارامتر کیفیت حرکت اسپرم است که ذکر نفرموده اید.
رویا: سلام؛ من 33سالمه و از 4ماه پیش که اقدام به بارداری کردم متوجه بوی عجیبی در ادرارم شدم که با اصرار خودم ماه پیش آز دادم و عفونت مجاری ادراری بود؛ سوالم اینه آیا این عفونت 4ماهه ممکن باعث عدم موفقیت بارداری در این چندماه شده باشه؟
پاسخ: عفونت ادراری در هر خانم حامله باید بلافاصله درمان شود.
محمد اصفهان: باسلام. لطفا در مورد کسانی که شربت متادون مصرف میکنند و مشکل نعوظ و کاهش میل جنسی پیدا میکنند یه راه کار یا یک درمان پیشنهاد دهید
پاسخ: متاسفانه از طریق اینترنت نمی توان درمان پیشنهاد کرد. بهترین درمان کنار گذاشتن متادون است.
پري: جناب دكتر صفري نژاد با سلام . من 3 برادرزاده دارم يكي 14 ساله و 2 تا دوقلو ي 12 سال و نيمه . چند ماهي ست دوقلو ها صداي دورگه پيدا كرده اند اما برادر بزرگ تر هنوز صداي قبلي خود را دارد و كلا دوقلو ها آثار بلوغ بيشتري را نشان مي دهند. سوال من اين ست آيا براي تغيير صداي برادر بزرگ مشكلي وجود دارد؟ايشان از آثار ظاهري بلوغ فقط جوش هاي صورت و قد كشيدن را داراست . سپاسگزارم
پاسخ: مشکل با گذشت زمان حل می شود نگران نباشید.
roza: پسر من 3 سالش هست . آلت تناسلی اش پنهان است چند بار دکتر بردم گفتن بر طرف می شه گفتن طول آلتش طبیعی هستش.من خیلی نگرانم چند سالگی این مشکل برطرف می شه؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر
پاسخ: اگر مشکلی وجود داشته باشد خود بخود برطرف نمی شود. اگر پزشک متخصص فرموده اند که فرزند شما مشکل ندارد دیگر نگران نباشید.
سپیده: سلام اقای دکترمن 10روزه که سزارین شدم بعلت زایمان زودرس در28هفتگی.ازکی میتونم دوباره اقدام کنم برای بارداری؟میخوام سرکلازبشم.ممکنه دیگه زایمان زودرس نگیرم؟خیلی نگرانم که دوباره این بلاسرم بیاد.کمکم کنید...
پاسخ: بهتر است شش ماه منتظر شوید. انجام سیرکلاژ با نظر پزشک معالج است. اجازه بدهید پزشک شما هر تصمیمی که صلاح شما است بگیرد. ممکن است دوباره زایمان زودرس داشته باشید ولی توصیه می کنم که نگران نباشید شما به میزان کافی بچه دار خواهید شد.
عبداله: سلام فقط میتونم ازخداطلب خیرواجر برایتان بکنیم.دستتان دردنکند.حتمأجوابش راخداوند رحمان رحیم میدهد.دکترجان من عمل ریپلنت حالب داشتم۰دبل جی هم دارم. پس از۳هفته پس از ادرارمکرر وکم درکف مثانم سوزش درددارم میتونه علتش تحریک دابل جی باشه؟یامصرف نامرتب سپیروفلوکسا. توصیه غذای وحرکتی ومحدودیتی چه میفرمایید؟قربان شما
پاسخ: پس از خارج کردن سوند حالب مشکل شما حل می شود. رژیم غذائی تاثیر ندارد.
سحرس: سلام چند روز پیش اسپرم های نامزدم بر روی.بدنم ریخت ومن بلا فاصله بدنم روباآب شستوشو دادم با اینکه بدنمو شستوشو دادم و پرده بکارت دارم باز هم امکان کامله شدن وجود داره دز حال حاضر دو هفته يه زمان پریود شدنم مونده .اگر زود جواب بدیم ممنون میشم .
پاسخ: باید توجه داشته باشید که از سوراخ پرده بکارت دهها هزار اسپرم می تواند بالا رفته و سبب حاملگی شود و این موضوع بفور اتفاق می افتد در چنین مواردی باید بلافاصله از روشهای جلوگیری از بارداری اورژانس استفاده کنید. شما باید منتظر شوید و ببینید که چه اتفاقی می افتد.
میلاد اکبری: سلام آقای دکتر من یه یک هفته است متوجه شدم که آلتم و غدد لنفی کشاله رانم درد میکنه و چرک زرد مانند رقیق از من بیرون میاد 4 روز پیش رفتم دکتر دکتر ........ تجویز کرده العان دردم خوب شده اما همچنان سوزش و چرک رو دارم چی کار کنم خیلی میترسم لطفا راهنماییم کنید .
پاسخ: متاسفانه شما دچار عفونت دستگاه تناسلی خطیر شده اید که به احتمال زیاد ناشی از رابطه جنسی است هر چه سریعتر به پزشک متخصص مراجعه نمائید.
راحله : با سلام سونو گرافی انجام دادم چیزی شبیه رحم وتخمدان کوچک مشخص شده در ضمن دکتر گفته نیاز به جراحی دارد من قرص های ...... استفاده کردم با کمک این قرص ها پریود شدم وپریودم خیلی کم است با تشکر لطفا کمک کنید
پاسخ: متاسفانه مشکل شما خیلی جدی است. نیاز است که کلیه مدارک شما رویت و در صورت لزوم اقدامات تشخیصی لازم انجام شود.
آرش: آخرين راهنماييتون رو بكنيد ممنون ميشم.منظورم اين بود كه عكس از كليه و پروستات گرفتم حالا براي اينكه بفهمم چه مشكلي دارم بايد برم عكسو به خود دكتر راديولوژي نشون بدم تا بگه مشكل چيه؟بعد عفونت پرستات براي من كه تو سن 16 ساله هستم امكان داره؟
پاسخ: شما باید نتایج آزمایشات و عکسبرداری را به همان پزشکی نشان دهید که دستور آنها را داده است. در ضمن امکان عفونت پروستات در سن شما خیلی اندک است.
یک مادر: با سلام خدمت شما .پسر 13 ساله ام به گفته خودش دچار بی اختیاری ادرار شده است مرتب از درد پهلوهایش شکایت دارد . با توجه به اینکه روزه میشود ایا میتواند از عوارض روزه باشد ضمنا هنوز علایمی از بلوغ در او پیدا نشده است ایا میتوند این علایم از شروع بلوغ جنسی در او باشد خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چگونه به این مورد پی ببرم. ایا روزه شدن برای سن او مناسب است.
پاسخ: بی اختیاری ادراری نیاز به بررسی دارد ولی بیشتر ناشی از استرس است. برای شروع علائم بلوغ یک سال نیز صبر کنید. برای روزه گرفتن ما همگی تابع شرع مقدس هستیم و برای هرکس روزه واجب است باید بگیرد.
م: باسلام وخسته نباشید خدمت شما دکتر ارجمند اقای دکتر من 21سالمه وباانجام ازمایش باب اسمیروعکس رنگی کاملا سالم بودم باوجود این من میتونم قرص ....مصرف کنم تا شایدبامید خدا بچمون دوقلو بشه میشه نظر خودتونودراین مورد بفرمایید سباسگذارم
پاسخ: داروی مذبور می تواند سبب چندقلوئی شود که ممکن است دو قلو نیز باشد. موفق باشید
مریم: باسلام من 16 سالمه که ریفلاکس دارم وحتی اسکن هم انداختم و جوابشو پیش یه دکتر متخصص ارولوژی در کرمانشاه بردم ایشان گفتند که نیاز به جراحی نیست چه طور میشه یه نوبت بگیرم که بیام خدمت شما آیا روزه به من واجبه یانه؟؟
پاسخ: اگر کارکرد کلیه ها طبیعی است روزه بلا مانع است جهت اخذ نوبت ویزیت لطفا با شماره تلفن 09375779342 تماس بگیرید.
بهمن: سلام آقای دکتر،من 40سال دارم 18ماه قبل عمل واریکوسل چپ انجام دادم درسمت کشاله ران گاهی اوقات خارش شدید دارممی حواستم بدونم 1-بااینکه از6ماه بعدازعمل ورزش رزمی کردم مشکلی دربیضه من وجود داردودرضمن گاهی اوقات دربیضه سمت جپ هم درددارم وازنظراندازه کوچکترازراست میباشدآیاممکن است دوبار ه واریکوسل داشته باشم . باتشکر
پاسخ: عود واریکوسل را از راه دور نمی توان تشخیص داد. خارش کشاله ران اکثرا ناشی از عفونت قارچی است.
: با عرض سلام و خسته نباشید ایا برای تشخیص التهاب پروستات عفونی از غیر عفونی می توان از ازمایش اسپرم استفاده کرد با تشکر
پاسخ: خیر.
مهتا : سلام آقای دکتر بزرگوار.همسر من 3 بار آز منی داده هر سه بار اسپرم 0 بوده.همزمان پیش 2 دکتر اورولوژ رفته .یکی گفته باید 30 عدد قرص ..... بخوره و بعدش بره بیوپسی.دیگری گفته 6 تا آمپول ....بزنه و بعد دوباره آز منی بده.سوالم اینه که آیا اگر همزمان هم قرص رو بخوره و هم آمپول بزنه مشکلی پیش میاد؟چه کار کنیم آقای دکتر لطفا راهنمایی بفرمایین
پاسخ: سرکار خانم قرص مذبور مخصوص درمان آزواسپرمی نیست. در ضمن اگر نتیجه سایر بررسیها از جمله سونوگرافی از بیضه ها و نتیجه آزمایشات هورمونی را بدانم بیشتر می توانم کمک کنم.
زهرا: سلا آقای دکتر من موقع که نوشیدنی مثل آب یا آبمیوه میخورم کلیه ام به شدت درد می گیره به نظر شما علت چیست؟
پاسخ: باید اول ثابت شود که منشاء درد کلیه ها است.
مریم: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما من کلیه ام ریفلاکس داره و اگه آب نخورم تب می کنم به نظر شما باید روزه بگیرم یا نه؟ باتشکر
پاسخ: شما چند سالتان است. ریفلاکس در دختران بالای 14 سال باید جراحی شود.
s.m: سلام آقای دکتر من همانی هستم که همسرم به علت سابقه لنفوم هوچکین و شیمی درمانی آزو اسپرم شده شما تنها دکتری هستید که سر صبر و خیلی خوب به ما پاسخ دادید و گفتید اکثر این بیماران با دارو کاملا طبیعی میشوند حال به امید خدا میخواهیم به مطب شما بیاییم و درمان را شروع کنیم باشد که شما وسیله خیری شوید تا همسرم با دارو طبیعی شود وما انشا الله کارمان به بیوبسی و هزینه ها و صدمه هایش نرسد آقای دکتر همسرم چندین سال بر اثر سرطان سختی کشیده انشاالله با دارو خوب شود و باز سختی نکشد
پاسخ: لطفا با تمام مدارک مراجعه فرمائید. اگر ساکن تهران نیستید بهتر است در همان شهر خود درمان شوید تا متحمل هزینه نشوید.
امید : سلام من 19 سالمه و مشکل ..... بدونم فابل درمان هست یا نه و اینکه باید کجا برم برای درمانش
پاسخ: تنها راه درمان جراحی است.
مادر همیشه نگران: باسلام مجدد.درمورد تخریب کلیه حتی بدون داشتن عفونت سوال پرسیده بودم.پسردوساله ام اکنون به خاطربرگشت ادرار اکسی بوتینین و انتی بیوتیک مصرف میکند این داروهاچقدر به روند بهبود کمک میکند وتا چه اندازه از تخریب کلیه پیشگیری مینمایدایاعمل جراحی برگشت با لیزرانجام میگیردوچقدراحتمال بهبود کامل وجودداردایابه جز مصرف کم نمک ومصرف فراوان مایعات رژیم دیگری لزوم داردو دراخرکراتینین ۰/۷ برای کودک با یک کلیه زیاد است با سپاس از حوصله شما
پاسخ: برای اظهار نظر دقیق نیاز به اطلاعات کامل است. داروهای مذبور در بهبود برگشت ادراری کمک کننده است. کراتینین طبیعی است
Mohsen.hh: عرض ادب و خسته نباشید،32 سالمه،بالای آلتم تعدادی خال_ گوشتی به رنگ قهوه ایی زده که تقریبا به قطر حدود 1 میلیمتر میباشد،لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر و خسته نباشید بخاطر_ وقتی که میگذارید
پاسخ: احتمالا زگیل تناسلی است لطفا به پزشک مراجعه فرمائید.
مینا: باسلام من حدودسه تاچهارماه است که سنگ کلیه دارم ولی الان نمی دانم که سنگ من دفع شده یا نه چگونه مطلع شوم ممنون که برای ماانسان هاوقت می گذارید
پاسخ: شما باید یک سونوگرافی و یک رادیوگرافی ساده شکم انجام دهید تا مشخص شود که سنگ کلیه دارید یا نه؟
مریم: سلام از ..... آیا نباید این کار را انجام شود؟
پاسخ: مشکل شما ناشی از اقدام مذبور است که می تواند برای شما مشکل ساز شود.
علیرضا : سلام آقای دکتر صفری نزاد آیا شما در خصوص بیماری سرطان سینه تخصص دارید باتشکر
پاسخ: بنده سرطان سینه را درمان نمی کنم.
سعید: با سلام خدمت آقای دکتر-..... جراحی به خدمتتون برسم؟در ضمن اگه امکانش هست هزینه تقریبی جراحی را بفرمایید.با تشکر
پاسخ: می توانید عمل جراحی کنید. هزینه بستگی به محل عمل جراحی دارد.
عسل: سلام اقای دکتردختری هستم 17ساله دچارشب ادراری هستم وقبلا بسیارزیاددستشویی میرفتم بااون که مایعات زیادنمیخوردم اماالان خیلی کم دستشویی میرم اتفاقا بعدازیک سال هم دوباره شب نتوانستم ادرارم راکنترل کنم بایدجیکارکنم.....باتشکر
پاسخ: اگر شما از دوران کودکی شب ادراری دارید مشکل فرق می کند که اخیرا گرفتار شب ادراری شده باشید. در هر حال مشکل شما قابل درمان است. لطفا با پزشک متخصص مشورت کنید.
راحله : با سلام من دختر 26 ساله هستم اصلا پریود نمی شوم فقط با کمک قرص لطفا کمک من چکار کنم
پاسخ: مشکل شما جدی است. علت اینکه پریود نمی شوید مشخص شده است یا نه؟
ناامید: سلام من یه هفته پیش در28هفتگی دچارزایمان زودرس شدم وسزارینم کردن ولی پسرم مرد.دارم دق میکنم چون هیچ مشکلی نداشتم.نمیدونم چرااینجوری شد.گفتن برای حاملگی بعدی بایدسرکلازبشی.ممکنه دیگه بچه دارنشم؟ممکنه اگه سرکلازکنم بازم این اتفاق برام بیفته؟بخدادارم میمیرم ازغصه.خیلی بدبختم ...
پاسخ: بنظر من شما خیلی خوشبخت خواهید بود. نگران نباشید از هر 4 حاملگی یکی سرانجام مثل شما دارد. با سرکلاژ شانس موفقیت زیاد است.
سپیده: سلام اقای دکتراحتمال اینکه من دربارداری دوم هم دچارزایمان زودرس بشم چقدره؟ممکنه باوجودسرکلازهم زایمان زودرس گرفت؟
پاسخ: بله امکان وجود دارد.
آرش: خيلي ممنون از راهنمايياتون.براي سونو كليه بايد به پيش خود دكتر سونوگرافي برم؟؟در ضمن اون ماده از آزمايششو انجام دادم ماده ي بيرنگي بود كه موقع تحريك بيشتر بيرون مياد. بعد كوكسي هاي منفي ديگه چيه؟
پاسخ: برای سونوگرافی باید به رادیولوژی مراجعه کنید. کوکسی گرم منفی نشانه وجود عفونت است.
یکی از بیماران شما: نتیجه سونو ترانس رکتال اینجانب آژنز؟یا هیپوژنز شدید؟؟وازدفران دوطرف.تغییرات التهابی و تورمی شدید مزمن در سمینال وزیکول در دوطرف لازم به ذکر هست که اینجانب برای نشان دادن نتیجه آزمایش و سونو شهریور ماه نوبت دارم ولی نتیجه سونو نگران کننده است و تا شهریور نمیتونم صبر کنم لطفا نظرتون رو راجع به سونوی من بدهید این التهاب برای چیه؟خطرناکه؟
پاسخ: اگر سونوگرافی درست باشد متاسفانه شما بطور مادرزادی فاقد دو طرفه لوله های منی بر هستید اگر مشکل دیگر نداشته باشید با لقاح مصنوعی بچه دار می شوید ولی نیاز به بررسی بیشتر دارد.
رويا: سلام آقاي دكتر در سونوگرافي از بيضه اينطور نوشته شده " بيضه ها اندازه مينيمال دارند خصوصا بيضه راست " آيا اين مورد مي تواند دليل اسپرم صفر باشد ؟
پاسخ: بله.
سیما: با سلام خدمت شما.من دختر 22ساله هستم. نامزد من از حدود 2 هفته پیش دچار خارش درناحیه تناسلی شده و ترشحاتی ازاو خارج میشود.بعد ازمراجعه به پزشک بیماری وی سوزاک تشخیص داده شده است و ...... تجویز شدوالان 7روز است که این دارو را مصرف میکند اما هنوز بهبودی حاصل نشده است.میخواستم بپرسم به نظر شما همسرم درمان میشود؟من واقعا نگران هستم.
پاسخ: سوزاک یک بیماری آمیزشی است و در افرادی دیده می شود که رابطه با افراد آلوده دارند. بهترین اقدام آزمایش از ترشحات مجرا است. اگر با نامزدتان رابطه داشتیه اید شما نیز نیاز به درمان دارید.
کمک: سلام اقای دکتر باوجود سرکلاز کردن آیا امکان زایمان زودرس هست؟
پاسخ: بله.
سارا: خسته نباشید.من 26سالمه وپرولاپس رحم دارم وبخاطرهمین دچارزایمان زودرس درهفته 27شدم.بایدچکارکنم؟میخوام بچه داربشم.ایاقابل درمان است؟ممکنه بچه دارنشم؟
پاسخ: فرمایش شما یک مقدار عجیب است. علت پرولاپس رحم معمولا زایمانهای مشکل است. آیا شما مطمئن هستید که پرولاپس رحم دارید؟
بهارک: باسلام من 37 ساله و ازو اسپرمم وfsh .16 اقای دکتر ایا امکان داره که از طریق دارو مشکل من رفع بشه شما خودتون می تونید کاری برای من انجام دهید در غیر اینصورت مجبورم همسرمو طلاق بدم چون دوست ندارم که زندگیش برای من تباه بشه تورو خدا کمک کنید
پاسخ: علت آزواسپرمی باید مشخص شود تابتوان اظهار نظر کرد.
فرزانه : با سلام اقای دکتر من همسرم ازو اسپرمه وتا حالا 5 بار ای یو ای و دو بار ای وی اف کردم ولی باردار نشدم بخدا دیگه خسته و درمانده شدهام اقای دکتر اگر بچه از پرورشگاه بیاورم برام مشکلی ایجاد نمیشه منتظر جوابتون هستم
پاسخ: بستگی به شرایط شما و خانواده دارد. بنده توصیه نمی کنم.
فوری: سلام اقای دکترمن 1هفتس که زایمان زودرس کردم در28هفتگی.میخوام زودبارداربشم بایدکی اقدام کنم؟میخوام سرکلازکنم ایاممکنه باوجودسرکلازبازم زایمان زودرس داشته باشم؟
پاسخ: علت زایمان زودرس چه بود؟ سرکلاژ کمک کننده است.
نرگس: سلام آقای دکتر من دختری18ساله هستم که عادت ماهانه ام بسیار نامنظم هست و حتی چندین ماه هم پریود نمیشم دفعه ی آخر هم اصلا مدت پریود من 3روز طول کشید من به دکتر مراجعه کردم و دارو هم مصرف کردم ولی فایده نداشت یک بار که سونوگرافی انجم دادم یک کیس کوچک بود که با دارو برطرف شد والآن یه سالی میگذره و خوب خوب شده مشکل من فقط نامنظم بودن عادت ماهنه ام است به نظر شما علتش چیست و باید چه کار کنم؟
پاسخ: به احتمال زیاد شما دارای اختلال هورمونی هستید.
هادی: باسلام آیاامکان جراحی آزواسپرمی انسدادی درایران وجود دارد وهزینه آن چقدراست؟
پاسخ: بعضی موارد آزواسپرمی قابل جراحی است که در کشور ما نیز امکان پذیر است.
م: باسلامی مجدد اقای دکتر مابرای مشکل شوهرم که واریکسل داشت رفتیم دکترگفت شدید نیس ولی اسبرم شوهرم بعد ازدوبار ازمایش دادن بسیار ضعیف بود دکتر هم بهش ......شبی نصفه تجویز کردبه نظر شما ایا این داروها خوبن.اقای دکتر با این وضعیت ما میتونیم صاحب فرزند دوقلو شویم .چگونه .متشکرم اگرشماراهنماییم کنید
پاسخ: اگر مشکل شوهر شما شدید است احتمال حاملگی طبیعی خیلی اندک است اول باید واریکوسل عمل و سپس شش ماه دارو دریافت کند تا نتیجه درمان مشخص شود.
بنفشه: سلام آقای دکترشوهرم چندماه پیش از چکیدن ادرار موقع خم شدن شاکی بود وحاضرهم نبود به دکتر مراجعه کند تاالان که هنگام انزال احساس سوزش دارد وانزال صورت نمی گیرد وهمین باعث شده دوماهه اصلا میل جنسی ندارد مشکل درچیست وباید چکارکنیم اصلا هم حاضرنیست به دکتر برود درضمن سی وپنج سال دارد باتشکر
پاسخ: اگر حاضر نیست به پزشک مراجعه کند نمی تواند درمان شود و کار درمانی از دست شما ساخته نیست.
جمشید: سلام آقای دکتر .خانم من یعد از هر نزدیکی دچار سوزش شدید واژن میشد که با مراجه به پزشک معلوم شد عفونت رحم دارن که بعد از 2 هفته مصرف دارو خوب شدن.ولی دوباره دچار سوزش شدید شدن.ممکن است عفونت از من باشد؟به چه پزشکی باید مراجعه کنم؟
پاسخ: خانم شما مجددا دچار عفونت می شود باید منشاء آنرا پیدا و درمان کنید.
بهروز 26 ساله: سلام اقای دکتر ایا قرص دپاکین عارضه جنسی دارد؟با تشکر
پاسخ: بله.
حميد: سلام دكتر جان من زياد اب مينوشم اما احساس ميكنم ادرار كمتري ميكنم سنگ كليه هم دارم
پاسخ: سوخت و ساز بدن شما زیاد است اگر آب مصرف شده یک روز دفع نشود ما غرق در آب می شویم.
آرش سلطاني: test:urethral.s result:few grt cocci seen اونجوري كه تو اينترنت ديدم grt=Grand River Transit يه سوال ديگه داشتم.ميشه از روي عكس سونوگرافي كليه فهميد كه مشكل چيه يا حتما بايد خود متخصص سونوگرافي بگه؟ ممنون از شما
پاسخ: احتمالا gram negative cooci می باشد. در هر حال نمی توان اظهار نظر کرد. عکس سونوگرافی قابل تفسیر توسط دیگران نیست.
م: سلام اقای دکتر خسته نباشید من 3 ساله ازدواجکردم شوهرم 28 سالشه ومن بعد از ازمایشات وعکس رنگی ازرحمم کاملاسالم بودم ولی شوهرم واریکسل شدید داره بنظرشمابهترین روش عمل کدومه در حالی که ما 2ساله در ارزوی بچه دار شدن هستیم متشکرم اگه راهنماییم کنید
پاسخ: علت اینکه بچه دار نمی شوید چیست؟ اگر شوهر شما مشکل دارد به غیر از واریکوسل مشکل در کجا است؟
خاطره.پ: به زیرنظر دکتر بودن وانجام ازمایشات ادامه دهند یا بیضه دیگر راهم بیرون آورند؟من خیلی نگران شوهرم هستم.در ازمایشات همیشهAFP ,BHCG نرمال بوده.به غیرازجراحی درماندیگری مثل شیمی درمانی یا پرتودرمانی انجام ندادند.وترجیح دادند زیر نظر متخصص آنکولوژی و اورولوژ باشند.شماهم نظرخود را اعمال کنید.باتشکرازصبر وحوصله شما از سوالات طولانی بنده.
پاسخ: لازم به درآوردن بیضه دیگر نیست بنظر من شوهر شما حتما باید رادیوتراپی شود و زمان را از دست داه اید هر چه سریعتر اقدام کنید.
: ایا برگشت ادرار بدون عفونت هم برای کلیه مخرب است
پاسخ: بله.
: پسردو نیم ساله ای دارم که کلیه چپش کوچک و قبل از عمل دارای برگشت درجه۵وکلیه راست درجه۴بود کلیه چپ بعداز عمل درجه۲شدوکلیه راست نیز به امید بهبودی خود به خود عمل نشد کارکرد کلیه چپ۱۶٪وکلیه راست ۸۴٪میباشدتاکی میتوان برای بهبودی منتظرماندچون عمل کلیه چپ بستن نفروستومی همراه با درمان برگشت بود خیلی اذیت شد ایاکلیه سالم میتواندکافی باشد
پاسخ: ریفلاکس درجه چهار بعید است که با بزرگ شدن کودک برطرف شود. الان گذران فرزند شما با کلیه راست است باید خیلی دقت کنید که خدای نکرده کلیه راست نیز از بین نرود.
سحر: سلام آقای دکتر.من 2 تا سنگ 20 میلی در کلیه چپم دارم.که دکترا میگن باید عمل کلیه انجام بدم.ولی من راضی نیستم عمل کنم.هم بچه کوچیک دارم و نمیتونم 3روز بستری بشم هم دوست دارم سنگ شکن کنم یا دارو بخورم.چه کا کنم؟در ضمن امسال روزه میتونم بگیرم.؟ممنون که وقت میزارید.
پاسخ: شما نمی بایست اجازه می دادید که سنگها به این بزرگی شوند. یکی از راههای درمان غیر جراحی این است که در داخل کلیه چپ یک لوله بخصوص کار گذاشته شود و شما چندین بار سنگ شکنی کنید اینکار هم هزینه بر است و هم زمانبر و ممکن است در طی سنگ شکنی نیاز به اقداماتی جهت خارج کردن قطعات سنگ باشد. در این فصل شما نمی توانید روزه بگیرید و باید در فصل زمستان قضا کنید.
رضا: با سلام. در عمل میکروانجکشن چه تفاوتی دارد که اسپرم با بیوپسی گرفته شده باشد یا در مایع منی مثلا 100/000 اسپرم باشد؟
پاسخ: اگر در فردی مایع منی اسپرم داشته باشد بیوپسی که نمی کنند بیوپسی در افرادی کاربرد دارد که مایع منی فاقد اسپرم باشد.
سمیرا: سلام خانمی 28 ساله متاهل هستم و با سونوگرافی کلیه متوجه سنگ 2 میلی شدم و تاکنون درد شدیدی که نشان تکون خوردنش باش نداشتم از نظر وزنی 50کیلو میباشم باقد 169 اکنون با این شرایط آیا روزه برایم مضر است؟در ضمن بنده معده شدیدا ضعیفی دارم ومدتی دارو مصرف میکردم
پاسخ: شما در این فصل نمی توانید روزه بگیرید ولی باید در فصل زمستان قضا کنید.
پارسا: سلام من پسرس 5 ساله دارم که کمی تپلم هست در حالت عادی آلتش تو رفته وقتی ادرار داره 3 سانته آیا مشکلی دارد
پاسخ: پسر شما مشکلی ندارد.
پریسا: سلام آقای دکتر، میخواستم بدونم آیا ...... و آمادگی بیشتر برای ....چه تأثیری دارد؟
پاسخ: بدلایل بسیار زیاد اصلا توصیه نمی شود. سبب بیماریهای بسیار خطرناک بویژه در خانمها می شود.
خاطره.پ: با سلام مجدد.من بیوپسی همسرم را برایتان فرستادم یعنی از راه میکرو انجکشن هم نمیتوانیم بچه دار شویم؟درضمن بیضه راست 9ماه پیش به دلیل سمینوما(سرطان بیضه)خارج شد.MICROSCOPIC: sections of left testis biopsy show thick wall seminiferous tubules containing only sertoli cells without any germ cells series. interstitium reveal intact leydig cells and focal chronic iflammatory cells infiltration
پاسخ: متاسفانه شما نمی توانید صاحب فرزند شوید بیمورد هزینه نکنید. بیماری همسر شما مهمتر است.
وحید: با عرض سلام خدمت شما پسری 30 ساله مدت دوماهه ادرارم دچار مشکل شده یعنی مثانه ام کامل خالی نمیشه و ادرارم کم ونازک شده طوریکه یکم ادرام رو نگه دارم دچار کلیه و مثانه درد میشم و سونوگرافی هم گرفتم مثانه پس از تخلیه 38cc رزیدو دیده شده و پرستاتم با حجم 25cc اکوژنیستیه هموژن دارد ضمنا سیستوگرافی هم انجام دادم یه سری دارو هم استفاده کردم ...... ولی نتیجه نگرفتم ممنون میشم جواب بدید
پاسخ: بهتر است از نظر پروستاتیت بررسی شوید.
علیرضا: سلام یه بارعمل واریکسول چپ را انجام دادم مقدار اسپرم نرمال نیست کمی کمتر از حد معمول هستش وبیضه چپ کمتر کوچکتر شده درد ندارم ولی برای بچه دار شدن آیا احتاج به عمل داره اگر داره خدمت حضرتعالی برسم
پاسخ: اگر واریکوسل ندارید نیاز به جراحی مجدد نیست. برای اظهار نظر در مورد آینده شما لازم است بررسیهای تکمیلی انجام شود.
آرش سلطاني: سلام.به خاطر داشتن ترشح آزمايشي از همون ماده انجام دادم و جواب آزمايش هم اين هست.ممنون ميشم اگه بگين اين ماده چيه و درموردش توضيح بدين با تشكر.a few grt cocci seen. در ضمن پسر هم هستم
پاسخ: جواب آزمایش را ناقص مرقوم فرموده اید.
زهرا: با سلام خدمت جناب دکتر و تشکر از راهنماییهای مفیدتان.پسری 17 ساله دارم که تا کنون متوجه مراحل بلوغ جنسی در او نشده ام چگونه میتوانم با توجه به سنش و داشتن حیای مادرانه متوجه این موارد بشوم. خوشحال میشم راهنمایی کنید
پاسخ: پدر بیشتر می تواند کمک کند در صورت لزوم بهترین اقدام مشاوره با پزشک متخصص است.
علی پ: سلام من سال 90عمل واریکوسل انجام دادم از دو طرف وپارسال برای کلیه هام سونوگرافی رفتم گفتند هردو کلیه شما سنگ داره البته ریزه 3 میلی وامسال چند روز پیش رفتم دکتر گفت فقط در سمت راست سگ دیده میشه به اندازه 3 میلی آیا روزه بگیرم یا نه ؟ ممنون از سایتتون
پاسخ: بله روزه بگیرید.
مهدی ررررررررررررررر: با سلام در نوشته هایتان همیشه متذکر می شوید بعد از عمل واریکوسل تا شش ماه باید دارو بخورید من 16 ساله هستم ودر 14 سالگی واریکوسل دو طرفه عمل کرده ام و دردو ناراحتی نیز ندارم و آزمایش تجزیه منی هم پس از 8 ماه بعد عمل انجام دادم که خوب بود ولی پزشکم دارویی بعد از عمل برای من تجویز نکرد . آیا اینکار اشتباه بوده؟یا این که به افرادی دارو و ویتامین تجویز می شود که دارای همسر هستند و می خواهند بچه دار شوند؟ با تشکر
پاسخ: شما مشکلی ندارید نگران نباشید.
آرش: سلام. حدود یک ماه پیش اومدم خدمت شما و سوزش بعد از ادرار داشتم. تشخیص کلامدیا دادید و ...... برم تجویز کردین. الان دو هفته از تومو شدن دارو می گذره و هنوز سوزش به طور کامل بر طرف نشده. آیا این مورد طبیعیه و خودش خوب میشه و یا باید مجددا بیام خدمتتون؟
پاسخ: نیاز به مراجعه مجدد نیست. صبر کنید.
صادق: با سلام:اقاي دكتر بنده از 5 سال پيش احساس ميكردم ادرارم كامل تخليه نميشه چند مدت پيش كليه ي چپم در اثر برگشت ادراري از كار افتاد پيش چند دكتر رفتم گفتن مشكلي براي كليه ي ديگرت وجود نداره الان حدود 15 روزه كه در هردو پهلو و زير نافم و مثانه ام درد شديدي دارم بسيار نگرانم 21 سالمه به راهنمايي شما احتياج دارم.
پاسخ: اگر مشکل داشته باشید پزشک معالج به شما خواهد گفت.
حسین: سلام خسته نباشید آقای دکتر این سوال یکبار پرسیدم متاسفانه بدلیل باز نشدن سایتتون نتونستم جواب بگیرم دکتر برای من بعد از عمل واریکوسل .....تجویز کرده الان سه ماه روزی یک عدد میخورم آیا بازهم باید مصرف کنم
پاسخ: لطفا از پزشک معالج سئوال فرمائید بنده حق دخالت در درمان دیگران را ندارم.
نرگ: با سلام.پسری دوسال و نیمه دارم که به علت نارسایی کلیوی از کودکی تحت نظر است ودارو مصرف میکند امروز برای اولین با متوجه ادرار دوشاخه اش شدم با کمی دقت متوجه یک پوسته در نوک التش گشتم وانرا برداشتم که باردیگرادرارش دوشاخه نبود باتوجه به اینکه هنوز دوهفته است که ازمایش عفونت داده و مشکلی نداشته ایا این موضوع مربوط به همان پوست می تواند باشد اصلاچرا نوک التش پوسته می شود.
پاسخ: آن یک بیماری پوستی است لطفا با پزشک متخصص پوست مشورت نمائید.
بهنام: سلام. 9سال است که واریکسل دارم و هروقتم که پیش پزشک متخصص رفتم گفتن برو بعد از بچه دار شدن بیا تا عملت کنیم.الان خیلی درد میکنه چیکار کنم؟.در ضمن از نوع دو طرف می باشد
پاسخ: احتمالا اشتباه می فرمائید کسی که بچه دار شده است دیگر نیازی به عمل ندارد. توصیه می کنم که حتما آزمایش تجزیه منی انجام دهید که مشخص شود وضعیت باروری شما در چه حدی است؟
کیان: سوال : سلام بسری 23 ساله هستم درزیر بیضی سمت چبم کمی از رگهایشش اویزانه ولی زیر بیضی سمت راستم اینجوری نست میخواستم ببینم طبیعی ان یا نه ؟
پاسخ: از راه دور نمی توان اظهار نظر کرد لطفا جهت معاینه به پزشک مراجعه فرمائید.
: سلام من 15سالمه و الان دوهفته تکرر ادرار دارم بدون وجود خون و درد تقریبا هر یک ساعت به دست شویی میرم خیلی می ترسم دچار استرس واظطراب شدم و تپش قلب بعد درموقع خواب هم بیدار نمیشم راهنماییم کنید
پاسخ: شما نفرموده اید که خانم هستید یا آقا؟
منا: : باسلام.خانمي29ساله. بچه ندارم.كه از 2سال بعد ازازدواج دچار عفونت مكرر ادراري شدم و الان 2سال است اين مشكل را دارم و با اينكه از انتي بيوتيك همراه قرص پروبيوتيك ونوتري استفاده كردم ولي تاثيري نداشته و دورهاي بهبوديم خيلي كم شده (يكماه).بيشترين علامتم هم سوزش است بندرت تكرر و مسايل ديگر را دارم.علت چيست؟از
پاسخ: علت مشکل شما رابطه زناشوئی است که درمان مخصوص به خود دارد. لطفا به پزشک متخصص مراجعه نمائید.
هدیه: باسلام همسر من پارسال بیماری واریکوسل داشت طوری که از درد به خود میپیچید رفت سونوگرافی دکتر گفت باید عمل شود بعداز سونو دیگه درد نداشت وعمل هم نرفت الان هم هیچ دردی ندارد ودکتر هم نمی رود آیا ممکن است دچار ناباروری شود ؟باتشکر
پاسخ: درد همسر شما مربوط به واریکوسل نبوده است. واریکوسل دردی ایجاد نمی کند که بیمار بخود بپیچد. اگر شما هنوز بچه دار نشده اید بهتر است واریکوسل عمل شود.
صالح: سلام اقای دکتر بنده جوانی24 ساله ومجردهستم.بعدازمعاینه پزشک متوجه شدم که واریکوسل چپ گرید2 دارم .ازمایش اسپرمم برای بار اول:موتیلیتی46- تعداد64میلیون- مورفولوژی31 بود. ازمایشم برای بار دوم:موتیلیتی53- تعداد81میلیون- مورفولوژی36 می باشد. چرا باوجود واریکوسل ازمایشم بهترشده؟؟؟؟ ایابرای بارور کردن تخمک وبچه دارشدن احتیاج به جراحی هست؟؟؟باتشکر
پاسخ: آزمایش تجزیه منی فوق العاده آزمایش حساس و متغیری می باشد. این آزمایش اگر به روش استاندارد انجام نشود اعتبار ندارد. در هر صورت صلاح است که شما واریکوسل را عمل جراحی کنید.
سمیرا: با سلام آقای دکتر برای خانمی که از دستگاه ادرارش بوی نامطبوعی می آید و گاهی اوقات (معمولا بعد از پاک شدن) با خارش همراه باشه ، و لباس زیرش خیلی زود زرد می شود (ادرار نیست) چه درمانی را توصیه میکنید؟
پاسخ: این خانم احتمالا دچار عفونت قارچی است و باید جهت درمان به پزشک مراجعه نمایند.
محمد: سلام،من تیرماه امسال واریکوسل عمل کردم ودکترم درجه ی واریکوسلم روبهم نگفت ئفقط گفت ازنوع وخیمه!!گفت یک ماه بعدمیتونی به کارای روزانت بپردازی.ایاالعان میتونم ورزش کنم وباشگاه برم؟بعدش بایدبرم ازمایش بدم برای اسپرمهام؟
پاسخ: ورزش مانعی ندارد. آزمایش شش ماه پس از عمل لازم است.
م.د: سلام.پسری 23 ساله هستم که حدود 9 ماه پیش مبتلا به سوزش در مجاری ادرار شدم.کلی قرص انتی بیوتیک خوردم و بهبودی نسبی حاصل شد.سونوگرافی و ازمایشات مربوطه هم انجام شد که چیزی نشان نداد.دیگر از دارو خوردن خسته شده ام لطفا راهنماییم بفرمایید.ممنون میشوم
پاسخ: شما لازم است از نظر وجود احتمالی پروستاتیت بررسی شوید.
کمک: سلام و درود -من 3 ماه پیش عمل واریکوسل انجام دادم بعد از این مدت که می خوام به ورزش فوتبال بپردازم دکترم اجازه نمی ده. عمل خوب انجام شد بعد عمل داروی تقویتی استفاده کردم کلآ همه چی خوب بود. نظر شما چیست؟برم؟ نرم؟ چرا؟ تشکر فراوان
پاسخ: بنظر بنده ورزش فوتبال پس از عمل واریکوسل مانعی ندارد.
سالم: سلام.خسته نباشید. منمدت 3 روز است که ناگهانی دچار درد بیضه چپ و دردخفیف سمت چپ کمر شدم. به طوری که اگه به پهلوی راستبخوابم و یه بالش بین رانم بگذارم هیچ دردی احساس نمی کنم. من 35 سالمه و تا بحال سابقه درد کمر یا بیضه نداشتم.
پاسخ: لطفا جهت معاینه به پزشک متخصص مراجعه فرمائید.
تینا: باسلام .من دختری 27 ساله ومجرد هستم و 5 ماه برای به تاخیر انداختن عادت ماهیانه ،قرص ........ رافقط ماهی 6عدد چندروز قبل از پریودم مصرف کردم .آیا اینگونه مصرف ،عوارض نگران کنندهای دارد؟ یا نباید اینطور مصرف شود ؟
پاسخ: به تاخیر انداختن عادت ماهانه هر چند وقت یکبار مانعی ندارد ولی نباید تداوم پیدا کند سیستم هورمونی خانمها خیلی حساس است و اگر بهم بخورد تنظیم آن ماهها طول می کشد.
: با سلام پسری هستم 25 ساله و مجرد و سابقه نزديکی و آميزش جنسی نداشته ام . چند روزی است در ناحيه بيضه راست دچار مشکل شده ام . از حدود 10 روز پيش درد بسيار خفيفی در ناحيه انتهای شکم و محدوده فتق راست احساس می کردم
پاسخ: لطفا جهت معاینه به پزشک متخصص مراجعه فرمائید.
مهلا: سلام اقای دکتر من سنگ کلیه دارم و دکتر گفته باید دستشویی زیاد بروم اما فکر میکنم زیاد نمی روم میخواستم بپرسم یک انسان در روز چند بار باید به دستشویی برود ؟باتشکر.استرس دستشویی رو زیاد میکنه؟
پاسخ: شما احتمالا اشتباه می فرمائید پزشک توصیه کرده است که مایعات زیاد مصرف کنید. تعداد دفعات ادرار بستگی به میزان مایعات مصرفی دارد.
لیلا: آیا زگیل الت تناسلی واگیر دارد وایا خطر ناک است؟؟؟؟؟!!!!!علایم ان چیه؟
پاسخ: این بیماری آمیزشی بشدت واگیر دارد و عامل اصلی سرطان دهانه رحم در خانمها است. بعد از ابتلا این ویروس در خون باقی می ماند و در بعضی افراد سبب ایجاد ضایعات زگیل مانند می شود. خیلی از افرادیکه مبتلا به این ویروس هستند هیچ علامتی ندارند.
پ.د: سلام.دختری20 ساله هستم.چند سالی است که از مجرای ادراری من ماده ای بیرنگ وتقریبا شیری رنگ خارج میشود وچسبناک است وتاکنون به پزشک مراجعه نکردم.لطفا در مورد ان وراههای درمان ان توضیح دهید.با تشکر
پاسخ: احتملا اشتباه می کنید منشاء ترشحات فوق دستگاه تناسلی است و مشکلی ندارد.
شهلا: سلام آقاي دكتر ممنونم كه كمكم كرديد و گفتيد شوهرم به اورولوژيست مراجعه كنه دكتر گفته واريكوسل دوطرفه داره و بايد عمل بشه ميخواستم بپرسم چه مدت طول ميكشه تا بعد عمل اسپرمها زياد بشن و باروري صورت بگيره بازم ممنونم كه كمكم كرديد
پاسخ: بعد از عمل باید حتما شش ماه دارو مصرف شود و نتیجه عمل بعد از شش ماه مشخص می شود.
حسین: با سلام خدمت آقای دکتر آیاپروستاتیت مزمن که درمان نشده باشد میتواند باعث ناباروری گردد؟ یا فقط باعث کاهش میل جنسی میشود؟ با تشکر
پاسخ: می تواند در دراز مدت سبب ناباروری هم شود.
بهروز 26 ساله: سلام اقای دکتر ایا کم کاری غدد جنسی درمان دارد و اینکه ایا طول درمان مادام العمر میباشد.؟
پاسخ: بستگی بعلت دارد تعدادی از موارد قابل درمان هستند.
سیما: سلام.من مدتیه که ترشحات بدبو و چسبناک و زرد رنگی دارم که خیلی زیاده!تکرر ادرار و گاهی سوزش و خارش دارم! علایمی مثل پا درد،کمر درد،تیر کشدن ریر شکممگاهی دردهای لگنی و کلیه درد هم دارم اوایل فقط قبل از پریود بود تا وقتی که پریود شروع میشد دردها متوقف میشدن ولی الان فقط روزایی که پریود هستم از این دردها در امانم!میتونه از عفونت باشه درد هام!؟
پاسخ: شما دچار عفونت دستگاه تناسلی شدید شده اید. جهت درمان به پزشک متخصص مراجعه کنید.
لیلا: سلام آقای دکتر. من یک سنگ 12 میلیمتری در ناحیهupjداشتم. سه هفته پیش سنگ شکن کردم امروز تو عکس رادیولوژی دیدم هیچ حرکتی نکرده و حتی کوچک هم نشده. به نظر شما دوباره سنگ شکن کنم یا جراحی بهتره؟ممنون
پاسخ: دوباره سنگ شکن کنید. توجه داشته باشید که نوع دستگاه و مهارت تکنسین در موفق بودن سنگ شکن اهمیت زیاد دارد.
لطفا جواب: سوال /؟؟؟؟ برای افرادی مثل من ازمایش هورمونی یا هیپوفیز لازمه یا دیگه نمیشه کاری کرد؟ شبیه سازی و اینا توسط رویان؟ tesis biopsy:only sertoli cells iular les send noden in seminipherous tubules thickened basment memrane)and nodular leydig cell hiperplasia (score:2 .
پاسخ: متاسفانه راه درمانی برای شما وجود ندارد.
خاطره.پ: سلام وخسته نباشید.جواب بیوپسی بیضه چپ شوهرم چگونه است؟آیا میتوان کاری کرد؟درضمن بیضه راست 9ماه پیش به دلیل سمینوما(سرطان بیضه)خارج شد.MICROSCOPIC: sections of left testis biopsy show thick wall seminiferous tubules containing only sertoli cells without any germ cells series. interstitium reveal intact leydig cells and focal chronic iflammatory cells infiltration.
پاسخ: متاسفانه راه درمان برای شوهر شما وجود ندارد.
ستاره : (همسر شما مشکل در نگهداشتن نعوظ دارد. در مرد طبیعی تا زمانیکه انزال اتفاق نیفتد نباید نعوظ از بین برود )سلام آقای دکتر شما در مقابل سوال بنده این رو فرمودید همسرم نزد متخصص هم رفته و بهش دارو ..... داده ایشون میگن من مشگلی ندارم با این شرایط که همسرم قبل انزال نعوظش ازبین میره من چیکارکنم چون میگن من دکتر رفتم و میگه از استرس من واقعا موندم ما کی میخایم موفق بشیم چون دوسدارم بعد 1 سال و نیم این مشگل حل بشه و بچه داربشیم چون ایشون31 و خدم 28 ساله هستم.
پاسخ: باید علت مشکل همسر شما مشخص شود و گرنه مراجعه به پزشکان متعدد بیفایده است. پس از مشخص شدن علت مشکل می توان اظهار نظر کرد که آیا قابل درمان هست یانه؟
ستاره تنها: سلام جناب دکتر کلیه سمت چپم داراس سنگ 2 میلی مباشد و تاکنون هیچ دردی نداشتم اکنون سوالم این که برای دفع من مایعات هم میخورم ممکن بزرگتربشه؟ بهترین کار چیه؟
پاسخ: این سنگ رفته رفته بزرگتر خواهد شد هر سه ماه سونوگرافی انجام دهید اگر اندازه آن بالای 5 میلی متر شد باید سنگ شکن انجام دهید.
فاطیما: سلام آقای دکتر من خواهر زاده ای 6. نیم سال دارم که شب ادرای دارد و خواهرم هرشب اون رو پوشاک میکن حالا بعضی شبها خیس نمیشه اما خودش از این موضوع خجالت میکشه جز من و خواهرم کسی بدون. تا کی باید این روند ادامه پیداکن هرچند خواهرم موقع شب اجازه نمیده مایعات زیاد مصرف کن.از دکتر سوال کردن گفتن درست میشه
پاسخ: اگر شب ادراری بعد از سن 5 ساگی ادامه یابد نیازمند درمان می باشد و این کودک نیز باید درمان شود.
alma gh: با عرض سلام ... من براي كاشت به روش ميكروانجكشن به يزد مراجعه كرده ام كپسول ..... به مدت 40 روز تجويز نموده اند دوسال پيش صاحب فرزند به صورت طبيعي شديم اما بعلت مصرف ماري جوانا ميزان اسپرم صفر شد اما از شش ماه گذشته ميزان اسپرم به كندي در حال افزايش است و ميزان اسپرم 3000000 شده است اما جهش و كيفيت مطلوبي ندارد مي خواستم بدانم كشيدن سيگار روزي سه نخ هم براي كاشت مشكل ايجاد مي كند ؟آيا ما براي كاشت اقدام كنيم يا منتظر بمانيم؟در ضمن اندازه بيضه چپ 4 ميليمتر كوچكتر شده است .
پاسخ: متاسفانه شما از راه طبیعی بچه دار نمی شوید.
jj: حتما پاسخ بدید چون از لحاظ روحی خیلی دچار مشکل شده ام و اعتماد به نفس خودم رو از دست داده ام منتظر جوابتون هستم
پاسخ: سئوالی از شما دریافت نشده است.
مصیب: سلام اقای دکترخسته نباشید/اقای دکتر یسر 10ساله ای دارم الت تناسلی اش بسیار کوجک است ومشکل دیگرش هم شب ادراری است که در 4سالگی ازوقتی که خواهر کوکش به دنیا امده شروع شده است خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید/ممنونم
پاسخ: هر دو مشکل قابل حل است لطفا با پزشک متخصص مشورت کنید.
احسان: با سلام و خسته نباشید.هفته گذشته جهت معاینه دو ماه بعد از عمل واریکوسل خدمت رسیدم. ...... مرقوم فرمودید. آیا می توانم علاوه بر اینها از .... که دارای ویتامینهای دیگر هم استفاده کنم؟با تشکر
پاسخ: لطفا استفاده نکنید. ویتامین هیچ نقشی در درمان شما ندارد.
ستاره: سلام آقای دکتر من و همسرم یه مشگل بزرگی در زمان نزدیکی داریم وقتی همسرم نعوظ دارن من آمادگی دخول ندارم و زمانی که من آماده میشم دیگه ایشون آمادگی ندارن یعنی خیلی زود آلتشون به حالت اول برمیگرده و نمیتونیم نزدیکی موفقیت آمیزداشته باشیم چون من زمان دخول حس پارگی دارم با درد شدید توروخدا کمکم کنید خیلی نگرانم چیکارکنم؟؟
پاسخ: همانطور که خودتان فرموده اید اگر خانمی آمادگی نداشته باشد عمل زناشوئی برای وی دردناک می شود. بنظر می رسد که شما علاوه از مشکل جسمی باید اطلاعات خود را نیز افزایش دهید.
ستاره: سلام آقای دکتر فرمودید بعید میدانید قرصهای که همسرم مصرف میکنن کمک کن بهش بخار اینکه 1 سال نتونستیم نزدیکی موفقیت آمیز داشته باشیم اما ایشون خیلی خیلی کم نعوظ داشتن اما الان روزی 2 بار نعوظ دارن و فقط الان مشکل این که ایشون قبل اینکه بنده آمادگی دخول پیداکنم دیگه نعوظ ندارن و بدون آمادگی بنده درد شدیدی رو حس میکنم و از دخول منصرف میشن چیکارکنیمممممممممممم؟
پاسخ: شما مشکلی ندارید همه خانمها مثل شما هستند همسر شما مشکل در نگهداشتن نعوظ دارد. در مرد طبیعی تا زمانیکه انزال اتفاق نیفتد نباید نعوظ از بین برود.
حسن پورغلام: سلام اقای دکتر من برادری دارم 31ساله که حدود 10سال است که در حسرت بچه دارشدن میسوزد .مشکل او تعداد اسپرم هایش وسرعت حرکت انهاست .از شما تقاضا مندم چاره ای اگر هست این حقیر را راهنمایی کنید. .....
پاسخ: آقای پور غلام بنده چگونه بگویم که چاه دارد یانه؟
کوروش ی: سلام آقای دکترتقریبا1ماه است درانتهای مجرای ادراری یک توده باابعادیک لپه ایجاد شده لطفا راهنمایی بفرمائید
پاسخ: متاسفانه احتمالا دچار زگیل تناسلی شده اید لطفا به پزشک مراجعه کنید.
مريم 17ساله: با سلام من 17 سالمه مدت 9 ماهه نامزد شدم مشكل من سوزش ادرار وخارش وبوي ادرار رنگ ادرارم مثله خون ميمونه كه اين مسئله خيلي نگرانم ميكنه و سوزش ادارم خيلي زياده مخصوصا سوزش ادرار در اوايل پريودم
پاسخ: شما مبتلا به عفونت ادراری و دستگاه تناسلی شده اید حتما جهت درمان به پزشک مراجعه کنید و مواظب باشید که مجددا دچار عفونت نشوید.
حمیدد.ضضض: با عرض سلام من پسری 16 ساله هستم و از بچگی تا الان دچار بیماری الت تناسلی مخفی شده هستم سال پیش به دکتر اورولوژی رفتم گفت باید به دکترغددبری من به دکتر فوق تخصص غددرفتم و اومعاینه کرد و ازمایش گرفت و2تا امپول ...... دادو بعداز چندماه به همان دکتر غدد رفتم و دوباره ازمایش دادوقتی دکتر جواب ازمایش رو دید گفت هورمونات زیاد شدن و طبیعی هستند وزمان بگذره خودش بهتر میشه ولی من تغییری مشاهده نکردم ازتون میخوام کمکم کنید چیکار کنم ایا به شما مراجعه کنم یا؟
پاسخ: شما نیاز به معاینه و بررسی هورمونی دارید.
sina: باسلام . در آزمایش سونوگرافی از بیضه مقدار کوچکی هیدروسل و میکرولیتیازیس مشاهده شده آیا هیدروسل خطرناکه ؟ لازمه اقدامی برای درمان کنم ؟
پاسخ: هیدروسل خطرناک نیست ولی میکرولیتیازیس نیاز به تحت نظر بودن دارد.
مرجان: سلام حدود 1 ماه است دچار شب ادراری شده ام. 1 هفته گذشته شدت آن بیشتر شده و شب ها5,6دفعه برای ادرار بیدار می شوم . مقدار هر دفعه ادرارمعمولی است لاکن تقریبا راحت تخلیه می شود . لطفا راهنمایی بفرمایید
پاسخ: مشکل شما شب ادراری نیست بلکه تکرر ادرار شبانه است که باید علت آن پیدا و درمان شود.
شایان: سلام التهاب حاد پروستات گرفتم و تحت درمان آنتی بیوتیک های مختلف بودم ولی متأسفانه هر چند ماه یکبار این مشکل به صورت خفیف بر می گردد و علائمی چون درد پروستات و سوزش سر مجاری ادرار و غیره ایجاد می کند این سری که مشکلم عود کرده اول درد در ناحیه پروستات گرفتم بعد از بین رفت و سوزش مجاری ادرار گرفتم و بعد از ان هم درد در ناحیه بیضه و استخوانهای اطراف آن دارم ادرارم هم خیلی کم شده و هم به کندی می اید و بعضی اوقات به صورت دوشاخه است .
پاسخ: متاسفانه پروستاتیت حاد تبدیل به پروستاتیت مزمن شده که اقدامات تشخیصی و درمانی خاص خود را لازم دارد.
محمود: سلام. می خوام آزمایش اسپرم جهت واریکوسل بدم. اگه بیشتر از 3 روز خالی نشده باشم اشکالی در آزمایش ندارد؟ یا باید خود را 72 ساعت قبل از آزمایش خالی کنم تا در آزمایش مشکلی پیش نیاید .؟ راهنمایی بفرمائید.
پاسخ: باید ما بین آخرین انزال و ازمایش تجزیه منی سه روز فاصله باشد.
سپهر: سلام واريكوسل مادر زادى است ؟دکتر به من گفت مادرزادی است.
پاسخ: واریکوسل مادرزادی نیست.
: سلام من زخم وعفونت رحم دارم با دارو عفونتم خوب شدولی فقط یه هفته بود دوباره عفونت کردم از فریزر کردن هم میترسم دکتر گفت با دارو خوب میشی اگه نشدی نیاز به فریزر داری حالا نمیدونم چکار کنم.
پاسخ: فریز کردن ترس ندارد. در ضمن یک بار درمان عفونت تضمینی بر این نیست که شما تا آخر عمر دچار عفونت نشوید. از همان منبعی که مبتلا به عفونت بوده اید مجددا دچار عفونت می شود. باید منشاء عفونت را از بین ببرید.
کمک: سوالم راجب خوارم هست که 29 سالشه و شوهرشم 29 سالست.تمام ازمایش زن سالم شوهرش واریکوسل داشت که نزدیک یک ماه عمل کرد و دکترگفت خوب شد باردار میشه ممکنه چندماه طول بکشه
پاسخ: انجام عمل واریکوسل تضمینی بر مرتفع شدن مشکل بیمار نیست. اگر مشکل همسر خواهر شما شدید باشد عمل واریکوسل سبب بچه دار شدن آنها نمی شود. در ضمن بعد از عمل بیمار باید حداقل شش ماه دارو مصرف کند و شش ماه طول می کشد که نتایج اولیه عمل مشخص شود.
داود: با سلا م خدمت شما. من اخیرا زیاد ادرار می کنم. به پزشک مراجعه کردم و گفتند که مجرای من تنگه. به همین دلیل عمل کردم و خوب شدم. ولی باز زیاد میرم دستشویی دوباره به پزشک مراجعه کردم ولی دکتر گفت که همه چیز مجرات عادیه و برای من یک قرص نوشتند. ولی بازهم خوب نشدم.تو رو خدا کمکم کنید از لطفتون ممنونم.
پاسخ: بهترین کسی که می تواند به شما کمک کند پزشک معالج است چون بنده از بیماری شما و شدت آن و اینکه چه عملی انجام شده است اطلاعی ندارم.
احمد: سوال : باسلام خدمت شما دکتر گرامی.پسری هستم 25 ساله.آقای دکتر چندی پیش سوزش سر آلت پیدا کردم که بعد از چند روز بیضه راستم درد گرفت.نتیجه ی سونوگرافی و آزمایش ادرارم طبیعی بود.دکتر که رفتم بعد از معاینه قرص ...... تجویز کردن که افاقه نکرده است و من هنوز درد دارم.
پاسخ: شما لازم است از نظر پروستاتیت بررسی شوید.
فرهاد: سلام اقای دکتر اگه normal morphology پایین باشه احتمال اینکه جنین تشکیل بشه ولی ناقص الخلقه(خصوصا ذهنی)باشه چقدره؟ جنین هم از نظر جسمی و هم هوشی و ذهنی؟
پاسخ: اثری روی جنین ندارد. یا بارداری اتفاق می افتد و یا نمی افتد.
ناصر: سلام خسته نباشید -21 سالمه- سوزش ادرار و احساس تخلیه نشدن ادرار دارم - از هر 5 بار ادرار تقریبا 2 بار این حالت ها رو دارم - ، دکتر جان ، آزمایش کشت ادرار سالمه و اندازه پروستات 25 و ضخامت جداری مثانه ام که 3.5 میلی متر هست و رزیدوی ادرار 32 سی سی هست - ممنون
پاسخ: شما لازم است از نظر پروستاتیت بررسی شوید.
وحید: سلام من مادرزاد انحراف رو به پایین آلت دارم 10 یا 15 درجه .آبا بدون عمل راهی هست این انحراف درست بشه؟
پاسخ: تنها راه درمان عمل جراحی است.
ناشناس: من در یزد هستم ایا مرکز یا متخصصی میشناسید که معرفی کنید ؟اگر نه ادرس انیستیتو روانپزشکی در تهران کجاست؟
پاسخ: لطفا شماره تلفن را از 118 تهران بگیرید خود موسسه شما را راهنمائی می کند.
مهناز: سلام مهنازم من دو بار در شب دستشویی میرم اما زمانی که هندوانه و اب می خورم 4بار میرم کلا میشه 3الی 4 بار.اما ن سوزش نه دردی .ادرارم هم طبیعی ورنگ روشن .
پاسخ: طبعتا اگر بدن ما مایعات مصرفی را دفع نکند در آب غرق می شویم. شما مشکلی ندارید.
سمیرا: سلام شما جواب منو ندادین نگفتین که علایم عفونت کلیه چیه؟
پاسخ: علایم عفونت کلیه عبارتند از: تب و لرز، تهوع، استفراغ، بدی حال عمومی و درد پهلو.
نازنین: سلام درد پهلو یکطرفه که گاهی دارم ممکنه مال کمرم باشه؟خواهشا بگین کلیه کجاست ؟نکنه این درد مال کلیه باشه؟درد کلیه شدیده یا نه؟
پاسخ: با این سئوال و جوابها مشکل شما حل نمی شود. لطفا به پزشک مراجعه کنید تا خیالتان راحت شود.
سیما: سلام وخسته نباشید انواع سرطان در چه سنی بیشتر است؟ایا جوانان مثلا تو سن 27 سالگی ممکنه سرطان بگیرن؟
پاسخ: بله. هیچکس نمی تواند از سرطان در امان باشد.
فرزانه: اقای دکتر با سلام و خسته نباشید سرطان کلیه تو سونو نشون داده میشه؟درد یک طرف پهلو علایم سرطانه؟
پاسخ: بله نشان داده می شود ولی هر درد پهلو سرطان نیست.
علی اکبر: باعرض سلام وخسته نباشید .سنگی 3میلی در کلیه چپ دارم لازم به ذکر است همین کلیه ام سنگ ساز می باشدابه تجویز پزشک پودر ..... استفاده می کنم ایا برای دفع یا بزرگ شدن تاثیری دارد ازلطف شما صمیمانه تشکر می نمایم
پاسخ: لطفا تحت نظر پزشک معالج به درمان ادامه دهید.
ناشناس: سلام اقای دکتر من یبار قبلا پیام گذاشتم ولی ظاهر نخونید یا نمیخواستید جواب بدید من 26 سالمه و از دوره نوجوانی تقریبا 12 یا 13 سالگی خودارضایی داشتم البته 3 یا 4 سالی هست که ترک کردم ولی اخیر احساس میکنم دیگه نعوظ ندارم یا گاها دارم و گاها ندارم زود انزالی شدید هم دارم شاید من خود ارضایی را ترک نکردم بلکه اون منا ترک کرده اما با این وجود به جنس مخالف علاقه دارم لطفا و خواهشا اگه درمانی و راه امیدی هست جواب بدید دارم افسردگی میگیرم
پاسخ: شما نیاز به بررسی دارید و باید از روانشناس شروع کنید اگر لازم شد در حین درمان به سایر متخصصین ارجاع می شوید. اگر در تهران هستید به انیستیتو روانپزشکی مراجعه نمائید.
پريسا: سلام وخسته نباشيد . من هفته ي پيش كه جواب سونوگرافي پسر 6 سالم رو نوشتم درمورد بيضه ي راستش كه در قسمت فوقاني مجراي اينگونال بود فرموديد نياز به عمل داره .در مراجعه به پزشك ومعاينه ي باليني ايشان 3 آمپول ..... بصورت نصف آمپول هر هفته يكي را پيشنهاد كردند وفرمودند شايد با آمپول پايين بياد اگر نشد عمل رو انجام بديد . خواستم نظر شما رو هم بدونم وبپرسم اين امپول عوارضي براي بيضه چپ ندارد چون بيضه چپ خوب وسالم است .
پاسخ: در حال حاضر این روش درمانی توصیه نمی شود.
mm: با سلام اینجانب پسری 29 ساله هستم سوالم این است که دیر به نعوظ کامل میرسم و زود هم نعوظ را از دست میدهم راهی دارد برای نعوظ بهتر .
پاسخ: لطفا جهت بررسی از نظر وجود مشکل احتمالی به پزشک متخصص مراجعه نمائید.
کمیل: با سلام. 29 ساله و متاهل هستم و 3 سال است که ازدواج کرده ام. جدیدا فکر می کنم با مشکل عدم سفتی کامل آلت مواجه شده ام. لطفا در این خصوص مرا راهنمایی فرمایید.
پاسخ: لطفا جهت بررسی از نظر وجود مشکل احتمالی به پزشک متخصص مراجعه نمائید.
کیان: با سلام. آیا قرص ....برای آقایان هم موثر است و تاثیر آن چیست؟ چرا که دیده ام این قرص برای خانمها بیشتر تجویز می شود
پاسخ: این قرص هم در مردان و هم در زنان استفاده می شود مکانیسم تاثیر آن پیچیده است و بنظر نمی رسد که شما نیاز به دانستن آن داشته باشید.
حمید: با سلام.آیا دستگاه وکیوم مشکل عدم نعوظ رو برطرف میکند؟با تشکر
پاسخ: خیر.
نگران: سلام آقای دکتر، من ۲۲ ساله هستم و .....دفعه آخر در مایع مانی اندکی خون دیدم. آیا خطرناک است؟ برای .....؟ممنون.
پاسخ: خود موضوع اهمیت ندارد ولی باید از نظر علل وجود خون در مایع منی بررسی شوید.
مهلا: سلام اگه عفونت رحم دیر درمان بشه عفونت به کجای بدن اسیب میزنه؟
پاسخ: به جای دیگر بدن آسیب نمی زند ولی ممکن است سبب چسبندگی در لگن و نازائی شود.
سمیرا: سلام ببخشید میشه بگین علایم عفونت کلیه چیه؟من گاهی در یک طرف کلیه ام دردی احساس میکنم؟دلیلش چیه؟میشه عفونت باشه؟سونو دادم چیزی نبود
پاسخ: درد شما مربوط به کلیه نیست درد پهلوی شما مربوط به ستون فقرات و عضلات پهلو می باشد.
شیوا: علایم سرطان مثانه کدام است؟راه‌های تشخیص سرطان مثانه کدام است؟در پهلو دوطرفه است یا نه؟و درد استخوانی تمام بدن یا قسمت خاصی؟
پاسخ: سرطان مثانه در سنین بالا ایجاد می شود و مهمترین علامت آن خونریزی بدون درد از طریق ادرار است.
پزمان: با سلام.مردی33 ساله هستم متاهل رابطه جنسی زیادی دارم .....میخواستم بدونم این روند برام ضررنداره درحال حاضر و آینده مشکلی از لحاظ جسمی یا جنسی برام بوجود نمیاره؟با تشکر
پاسخ: مشکلی ندارد.
مهناز: سلام 27 ساله من هر 30دقیقه یکبار به دستشویی میرم وکامل ادرارم هم تخلیه میشه رنگ ادرارم هم روشنه دلیلش چیه؟طبیعی است؟البته اگه کمی اب زیاد بخورم
پاسخ: ادرار کردن هر 30 دقیقه یک بار طبیعی نیست لطفا بفرمائید شبها چند بار از خواب جهت ادرار کردن بیدار می شوید؟
حسن: با سلام و خدا قوت بنده 32 سال دارم و از انزال زود رس به شدت رنج میبرم ا...... به سوال این حقیر هم پاسخ دهید که چگونه زمان انزال را طولانی ......./ متشکرم
پاسخ: انزال زودرس به راحتی با دارو قابل درمان است.
بهار: سلام آقای دکتر. چند روزی هست که بالای آلت تناسلی درد خفیفی دارم . مجرد هستم و یک ماه است قرص ........ جهت موهای زاید استفاده می کنم. سوزش ادرار یا علایم دیگری ندارم. به نظر شما علت چیست؟ ممنون
پاسخ: یکی از علل مهم موهای زائد در خانمها تخمدان پلی کیستیک است آیا از این نظر بررسی شده اید؟
زهره: باعرض سلام بنده25 ساله هستم چندباری درادرارخود خون مشاهده کردم البته درابتدای ادرار سونوگرافی کردم ومشخص شدکلیه راستم سنگ یک ونیم میلیمتری دارد وازجواب سونو دکتربه این نتیجه رسیدکه علت وجودخون درادرارنیزیک سنگ بوده که باایجادخراش خارج شده والبته هیچ دردی بنده احساس نکردم ازشماخواهش مندم که مراراهنمایی کنید؟
پاسخ: سرکار خانم وجود خون در ادرار آنقدر مهم است که باید تمام بررسیهای لازم انجام شوند. شما نیاز به عکس رنگی از سیستم ادراری و سیستوسکوپی دارید. در ضمن مطمئن شوید که آزمایش ادرار در حول و حوش دوران پریود انجام نشود و در ضمن لکه بینی نیز نداشته باشید.
ساسان: با سلام خدمت دکتر محترم. تقریبا 2 ماه پیش عمل واریکوسل درجه 3 دوطرفه را به روش میکروسرجری در اصفهان انجام دادم. در معاینات دو ماه پس از عمل دکتر از نتیجه راضی بود اما من همچنان دردهای خفیف گاه و بیگاه در بیضه را دارم گاه 2 -3 روز درد دارم چند روز بهتر می شود و دوباره درد. آیا این دردها به عمل مربوط است یا التهاب پروستات یا چیز دیگر؟
پاسخ: با توجه به اینکه پزشک معالج بیشنر و بهتر از شرایط شما اطلاع دارد بنابراین بهتر می تواند شما را راهنمائی کند.
ستاره: سلام آقای دکتر همسرم برای اختلال نعوظ به متخصص مراجعه کردن و داروی فشارخون (لوزارتان....) استفاده میکنن 30 سالشون بهشون قرص....... و گفتن که از استرس و فشارعصبی هستش و قصد بچه دار شدن داریم و 1 سال ازدواج کردیم این داروها مشکلی ایجاد نمیکنن؟؟ ما مقاربت موفقیت آمیزی تاکنون نداشتیم حالا داروها رو تازه شروع کردن و نمیدونم چی میشه
پاسخ: داروهای فوق در بچه دار شدن اثر سوء ندارند ولی اگر یک سال پس از ازدواج هنوز نزدیکی موفقیت آمیز نداشته اید بعید است داروهای مذبور مشکل شما را حل کنند.
نیره: سلام میشه لطف کنین بگین ازمایشات قبل بارداری چیه؟Wbcدر ازمایش خون میزان عفونت رحمو نشون میده؟
پاسخ: هر خانمی که قصد بارداری دارد باید پزشک متخصص زنان خود را مشخص کند. این پزشک تمام اقدامات مورد نیاز شما را انجام می دهد که با آزمایشات قبل از بارداری شروع و با پیگیری در دوران حاملگی ادامه و با زایمان خاتمه می یابد. عفونت رحم را فقط با WBC نمی توان تشخیص داد.
توران: سلام اقای دکترمن وارد28هفتگی شدم وهمیشه ترشح زردداشتم دوباره ترشحم صورتی شده انگارخونیه.علتش چیه؟سونوبدم؟دارم ازترس میمیرم.....
پاسخ: شما نیاز به یک سونوگرافی و آزمایش از ترشح مربوطه دارید.
: سلام خسته نباشین.من یک سال ازدواج کردم.الان دو روزه رحمم خیلی دردمیکنه طوری که اندازه شو احساس میکنم.خیلی سفت وسنگین شده رحمم.وقتی راه میرم دردمیکنه. میخواستم بدونم مشکلم چیه؟
پاسخ: شما درد رحم را نمی توانید احساس کنید فقط درد در زیر دل و ناحیه لگن احساس می کنید. جهت تشخیص علت درد شما نیاز به بررسی از جمله سونوگرافی از طریق واژن دارید.
فریبا: سلام اسید فولیک ضرری نداره خوردن زیادیش؟چون من کم خونی ندارم
پاسخ: اگر بدن دارو یا ماده ای را نیاز نداشته باشد نباید مصرف کرد. شما با مصرف اسید فولیک کار کلیه ها را زیاد می کنید. چون کلیه ها باید این دارو را دفع کنند و گرنه شما دچار مسمومیت داروئی می شوید.
حمیده: سلام و خسته نباشید.من طی نزدیکی درد در ناحیه ی رحم دارم.به خصوص بعد اتمام پریودی درد بسیار شدید تره.2 سال و نیم ازدرواج کردم.جلوگیری طبیعی دارم.3 ماه پیش عفونت داشتم این درد بیشتر شد
پاسخ: شما به احتمال زیاد دچار عفونت لگنی شده اید، دلیل دیگر می تواند آندومتریوز باشد. در هر حال شما نیاز به بررسی و درمان مناسب دارید.
مریم: ضمن تشكر از پاسخ شما. سونوداخلي انجام دادم مشكلي وجود نداشت نه عفونت نه زخم. روز تخمك گذاري هم اندازه تخمك ٢٣ بود. در حال حاضر سمت راست زير شكمم در د ميكنه. ضمن اينكه فوليك اسيد هم سه ماهه استفاده ميكنم
پاسخ: علل درد در ربع تحتانی راست شکم خیلی زیاد است یکی از آنها آپاندیسیت است. لطفا جهت تشخیص علت درد به پزشک مراجعه فرمائید.
ارتا: یک سوال داشتم علائم مثانه عصبی چیست؟
پاسخ: مثانه عصبی انواع بسیار زیاد دارد و هر نوع دارای طیف وسیعی از علائم است. تشخیص مثانه عصبی و نوع آن خیلی مشکل است.
: کودک 7ماهه من دارای بیماری بیضه نزول نکرده می باشد یعنی یکی از بیضه ها پایین امده الان بعد از 6ماه هنوزپایین نیامده به نظر شما چجوری بدون جراحی میشه فهمید بیضش سالمه ایا حتما باید عمل بشه یا بدون عمل ودارو درمانی میشه اونو پایین اورد چجوری میشه فهمید که اصلا یک بیضه دیگه داره یا نه
پاسخ: بنده تعجب می کنم که تا کنون شما تکلیف فرزند خود را مشخص نکرده اید. اگر فرزند شما بیضه نزول نکرده دارد باید حتما عمل شود. تشخیص وجود بیضه نزول نکرده با پزشک است.
اسماعیل: اقای دکتر ببخشید مشکل نعوظ داشتم ودکتر قرص ....را برایم تجویز کرده هر 48 ساعت نصف قرص وفعلا مشکل ام حل شده وقتی قطع میکنم مشکل دوباره ایجاد می شود تاکی باید ادامه بدهم همیشه باید بخورم
پاسخ: اختلال نعوظ دهها علت دارد که باید با بررسی علت مشکل پیدا شود. علت اختلال نعوظ شما چیست؟
کمک: سلام اقای دکتر.من باردارم و ترشحات زیادی دارم که بعضی وقتها سفید رنگه و بعضی وقتها لیمویی رنگ و زله مانند است. ایا طبیعیه؟ ازمایش عفونت ادرار و کلیه دادم سالم بودم. ایاعفونت رحمی ندارم؟ از کجا بفهمم عفونت رحمیه یا اینکه طبیعی است؟
پاسخ: وجود ترشحات فوق در زمان بارداری طبیعی است. برای اینکه خیالتان راحت شود لطفا از ترشحات خود یک آزمایش میکروسکوپی و یک کشت انجام دهید.
فورییییی: آیا ..... در حاملگی ضرر دارد برای جنین؟
پاسخ: خیر.
مهسا: سلام اقای دکتر من 6ماهی است که عفونت رحم دارم دکتر برام دارو نوشت در این مدت زانوی راستم حالت سر ودرد کمی میکشه ایا میشه این عفونت به زانوم رسیده که این طور شده؟دلیل این زانوم چیه؟
پاسخ: درد زانوی شما رابطه ای با عفونت رحم ندارد.
فرانک: سلام من یک ماهی است که قرص فلوکونازول و مترونیدازول مصرف میکنم ایا برای بارداری باید عفونتم کامل از بین بره؟نیاز هست دوباره دکتر برم؟
پاسخ: یک ماه مصرف داروهای فوق خیلی زیاد است و پر عارضه می باشد. باید قبل از بارداری عفونت درمان شود. سر خود دارو مصرف نکنید. برای تشخیص و درمان درست به پزشک متخصص مراجعه کنید.
: باسلام ، در هنگام زناشويي ، بدون استفاده از وسايلي از جمله كاندوم همسرم دچار سوزش ميگردد آيا اين امر دليل بر عفونت داشتن بنده مي باشد يا خير؟باتشكر
پاسخ: علت ایجاد این مشکل عدم وجود رطوبت کافی در همسر شما می باشد که بیشتر ناشی از بی میلی جنسی و اجبار برای برقرار کردن رابطه زناشوئی است.
حسن: با سلام واحترام آقای دکتر ببخشید اگر تنگی مجرای ادرار را عمل نکنم چه اتفاقی می افتد. من الان سوزشم خیلی بهتر شده فقط مشکل دو شاخه شدن را دارم . آیا می توانم با این مشکل کنار بیایم یا اینکه حتما باید عمل کنم. اگر عمل کنم آیا احتمال عود آن است. ممنون از مشاورتون.
پاسخ: حتما باید عمل کنید تنگی رفته رفته پیشرفت می کند.
زهره: باسلام وشرمنده ب خاطر اینکه مزاحم شدم ازمایش شوهرم قبل از عمل واریکوسل بعد از عمل واریکوسل چند وقت بعد شانس حاملگی بالا می رود volume...7 total sperm count----22027 ph----8 normal morpholpgy----45 Epithelceiis----3-4/hpf fast forward(classA----10.8 SLOW FORWARD motility(class B---24.8 No forward progression( class C ---30.8 No motility ( class D---33.6 ایا بعد از عمل واریکوسل می تواندیا با این ازمایش شوهرم امکان ناباروری وجود دارد بعد از عمل چند درصد شانس حاملگی بالا می رود
پاسخ: حرکت اسپرم در آزمایش شوهر شما مشکل شدید دارد. شوهر شما باید ابتدا عمل جراحی کند و سپس شش ماه درمان داروئی دریافت کند. احتمال حاملگی طبیعی بعد از عمل و درمان داروئی حدود 30-20 درصد است. ولی با این آزمایش نتیجه لقاح مصنوعی نیز خوب نخواهد بود. بعد از عمل آزمایش شوهر شما بهبود پیدا می کند ولی طبیعی نمی شود ولی با بهبودی کیفیت اسپرم شانس موفقیت لقاح مصنوعی بالا می رود.
دنیا: با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز جواب ازمایش اسپرم شوهرمه میخواستم بدونم مشکلی داره یا نه Semen analysis Volume 2cc , color: milky , licuefaction :25 min , Viscosity : moderate , ph : alkaline , total sperm count : 32.2 (10*6/ml) Abnormal morphology : 55% , motility 1 hr : 55% , semi motile : 20% , Nonmotile : 25% , w.b.c : 25_30 , R.B.C :6-8 , epithelial cells : 0-1 ممنون میشم اگه جواب بدید متشکرم میشه بهم sms کنید
پاسخ: آزمایش فوق به روش دستی انجام شده است و زیاد قابل اعتماد نیست. آزمایش تجزیه منی باید به روش استاندارد و توسط نرم افزار مخصوص انجام شود و گرنه گمراه کننده خواهد بود.
نادر: با عرض سلام وخسته نباشید بنده 23 ساله و فاقد بیضه راست میباشم ایا عمل کاشت پروتز بیضه برای بیضه سالم مشکلی ایجاد نمیکند؟به روش بیهوشی انجام میشود یا بیحسی؟از نظر ظاهر تا چه اندازه طبیعی به نظر میرسد؟
پاسخ: پروتز بیضه برای طرف مقابل مشکل ایجاد نمی کند. این عمل جراحی نیاز به بیهوشی دارد و اگر موفقیت آمیز باشد کاملا شکل طبیعی پیدا می کند.
هدیه: سلام دکتر بزرگوار من دوسال الان درد عفونت کلیه دارم هرجا رفتم کپسول و قرص خارجی به من دادن ولی تا به حال هیچ کاری برایم تفاوت ندیدم لطفا ما را راهنمایی نمایید باتشکر
پاسخ: عفونت کلیه یک بیماری خطیر است و بیمار را به بیمارستان می کشد. شما درد پهلو دارید که آنرا به کلیه ها نسبت می دهید. هر درد پهلو درد کلیه نیست و باید بررسی شود.
مینا: سلام دو سال پیش سوزش ادرار شدیدی داشتم به دکترمراجعه کردم نظراون تنگی مجارادراری بودوقرص پرازوسین 1میلی تجویز کرد وخوب شدم ولی الان همان مشکل رادارم لطفا راهنماییم کنید ضمنن من خیلی ادرارخودمو نگه میدارم
پاسخ: بنظر من مشکل شما تنگی مجرای ادرار نیست بلکه به احتمال زیاد التهاب مثانه است.
ممنوندار: سلام دکترجان کشیدن مثانه بسمت راست طی جراحی ریپلنت حالب داشتم .ایابراپروستات یامثانه عوارض داره چون بعداز جراجی۲هفتست موقع ادرار درد دارم وکج بودن مسیرادراروداخل حس میکنم ومیخاستم بدونم منظور از بواری فلاپ چیه تشکر
پاسخ: بنده سئوال شما را متوجه نشدم اگر مشکلی دارید با پزشکی که شما را عمل کرده است مشورت کنید.
: سلام . چند ماه پیش بعلت درد در ناحیه ی بیضه چپ به پزشک عمومی مراجعه کردم ایشان پس از معاینه فرمودند " مشکلی نمی بینم ممکنه بخاطر عفونت باشه چند چند تا قرص (سفکسیم) می نویسم بعد از استفاده اگر خوب نشدی بیا واست سونوگرافی بنویسم " بعد از چند روز از مصرف قرص ها دردم قطع شد و دارو را قطع کردم ، اما در حدود دو هفته است که درد خفیف و آزار دهنده ای در همان ناحیه حس می کنم ، در شکل ظاهری بیضه ها تغییر محسوسی نمی بینم ، پیشنهادتان چیست؟
پاسخ: لطفا حهت ویزیت به یک پزشک متخصص مراجعه نمائید.